Az új Boeing fedélzetén Maléba

Forrás: turizmus.com

 2019. április 23. 12:18

Június 1-jétől a Dubai-Malé útvonalon is a legújabb, First Class privát lakosztályokkal is felszerelt Boeing 777-300ER géptípussal repülhetnek az utasok. A Maldív-szigeteki főváros az első úti cél a dél-ázsiai régióban, amelyet az új géptípussal szolgálnak ki.

Az idilli szigetvilágba utazók a három napi járat egyikén (EK658 és EK659 járatok) tapasztalhatják meg a Mercedes-Benz autógyár ihlette, teljesen zárttá alakítható First Class privát lakosztályok utazási élményét.

Boeing 777-300ER

Fotó: Emirates

Az új Boeing 777 géptípus EK658-as járata naponta reggel 4 óra 20 perckor száll fel Dubajból és reggel 9 óra 30 perckor érkezik Maléba. A retúr EK659 repülőjárat délelőtt 11 órakor hagyja el Malé városát és délután 2 órakor érkezik meg Dubajba.

Az Emirates legújabb Boeing 777-es gépein utasosztálytól függetlenül több millió dolláros fejlesztésekkel találkozhatnak az utasok, többek közt olyan újításokkal, mint az ergonomikusan kialakított ülések, és az ice fedélzeti szórakoztató rendszer legújabb verziója. A 3,7 négyzetméternyi személyes teret biztosító privát lakosztályok padlótól-mennyezetig húzható tolóajtóval és ultramodern dizájnnal rendelkeznek. Az ülések fekvő pozícióba hátradönthetők és a többféle beállításnak és a "zéró-gravitáció" technológiának köszönhetően a súlytalanság érzetét keltik repülés alatt. Az utasok kabinjaikban hangulatvilágítást állíthatnak be, valamint a hőmérsékletet is szabályozhatják. A géptörzs közepén található kabinokban pedig virtuális ablakokon keresztül valós időben tekinthetnek ki a gépből.

Business Class a Boeing 777-300ER fedélzetén

Fotó: Emirates

A Business Class üléseket egy modern sportkocsi belseje ihlette, elegáns megjelenésű, ergonómiailag kialakított fejtámlával rendelkeznek. Az utasok üléseiket, a fedélzeti szórakoztatórendszerük tartalmát és az ülésükhöz tartozó világítást érintőképernyők segítségével szabhatják személyre. A Turistaosztály ülései lágy kékes-szürke árnyalatokban érhetők el, teljesen bőr fejtámlákkal, amelyek függőlegesen állíthatók az optimális támasztás érdekében.

Az Emirates jelenleg a legújabb First Class lakosztállyal is felszerelt Boeing 777-300ER géptípussal Brüsszelbe, Genfbe, Bécsbe, London Stansted repülőtérre, Tokióba (Handela) és Riyadh városba közlekedik, valamint bejelentette a géptípus bevezetését a Kuvaitba közlekedő útvonalon is 2019. június 1-jétől.

First Class lakosztály

Fotó: Emirates

Az Emirates a világ legnagyobb Boeing 777 géptípus-család üzemeltetője, a modern és hatékony szélestörzsű géptípusok 6 kontinens több mint 160 úti céljára repülnek a dubai központból.