Június közepétől újra utaztat Fuerteventurára a ViaSale Travel

Forrás: turizmus.com

 2023. június 04. 10:55

Az utazásszervező június 19. és szeptember 25. között kínál utakat, melyeket a Travel Service-szel kötött szerződése alapján SmartWings-járatokkal repül.

Az első gép június közepén indul, majd a teljes nyári szezonban, összesen 15 héten át, hetente egyszer érkezik majd a szigetre, hétfői napokon – mondta el kérdésünkre Raáb Szilvia, a ViaSale Travel ügyvezetője.

viasale

Az első gép június közepén indul, majd a teljes nyári szezonban, összesen 15 héten át, hetente egyszer érkezik majd a szigetre, hétfői napokon

Fotó: ViaSale Travel

Az utazási irodáknak szóló ajánlatok már megtalálhatók minden utazási rendszerben, és felkerültek a ViaSale Travel honlapjára is.

A ViaSale Travel színeiben továbbra is – a szakmabeliek által jól ismert – Forgács Florina segíti az utasokat, valamint látja el a magyar asszisztenciát, és vezeti a kirándulásokat is.

florina_viasale

A szigeten a ViaSale Travel színeiben Forgács Florina segíti az utasokat

Fotó: ViaSale Travel

A szigeten az utazási iroda megszokott szolgáltatásai várják az utazókat: magyar nyelvű asszisztencia, 24 órás hotline, és teljes körű helyi szolgáltatások magyar nyelvű kirándulásokkal, programokkal, autóbérléssel és transzferrel egyaránt.