Júniustól naponta repül Budapestre Dubajból az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2023. március 14. 09:55

Június 1-től heti hétre növeli járatai számát Budapest és Dubaj között az Emirates. Emellett számos, a magyar utazók körében is népszerű útvonalon bővít a légitársaság, és újabb desztinációkon állnak forgalomba az A380-as óriásgépek.

A nemzetközi légitársaság közel harmadával bővíti járatkapacitását a teljes hálózatán március 26-tól kezdődően, ám a növekvő kereslet miatt már most további bővítést jelentett be a nyári szezon közeledtével. Jó hír, hogy Budapest felé is sűríti járatai számát a légitársaság: június 1-től minden nap repül a légitársaság szélestörzsű gépe a magyar főváros és Dubaj között a mostani heti öt járat helyett.

A járatokon magyar utaskísérők várják az utazókat, akik akár magyar nyelvű tartalmakkal – filmekkel, zenékkel – is tölthetik az időt repülés közben a légitársaság fedélzeti szórakoztatórendszerének köszönhetően - közölte az Emirates. Emellett a légitársaság globális hálózatán bejelentett bővítés számos olyan útvonalat is érint, amely a magyar utazók körében is népszerű. A kedvelt távol-keleti célállomások közül Bankgokba, Pekingbe, Hongkongba, Kuala Lumpurba és Tokióba is növeli járatai számát a légitársaság, de akik Ausztráliába, Új-Zélandra vagy Afrikába repülnek, azok is nagyobb járatválasztékból válogathatnak.

Számos népszerű útvonalon bővíti járatai számát az Emirates

Fotó: Emirates

 

Sokan kifejezetten az A380-as óriásgéppel szeretnének utazni; ők a meglévők mellett újabb útvonalakon tehetik ezt meg: május 1-től Peking, június 4-től Sanghaj, augusztus 1-től pedig Kuala Lumpur és Tajpej irányába is az emeletes óriásgépek indulnak Dubajból. Az Emirates 800 milliárd forintos program keretében újítja fel az A380-as flottáját, és már négy gépet át is adtak a forgalomnak, amelyeken teljesen megújult utastér várja az utazókat.