Kalandtúrákkal színesíti idei árualapját a Budavár Tours

Forrás: turizmus.com

 2016. március 17. 17:57

Az utazási iroda kilencállomásos roadshow-n mutatta be 2016-os árualapját, az utolsó előtti, budapesti partnertalálkozót március 17-én tartották, a sort a március 18-i, győri rendezvény zárja, ezzel együtt majdnem 400 partner vett részt a bemutatókon.

A „Legjobb nyaralások" címet viselő, a 2016-17-es tavaszi, nyári, őszi és téli utakat tartalmazó kiadványban az utazási iroda kínálatának gerincét foglalták össze, a teljes árualap nem fért bele a 220 oldalas kiadványba. Az újdonságokról és az értékesítéshez kapcsolódó, praktikus információkról a február közepén, Veszprémben elindított, kilencállomásos roadshow-n adott részletes tájékoztatást az utazási iroda, mely közel 600 viszonteladó partnerrel dolgozik együtt.

 

„A Budavár Tours elsősorban mediterrán specialista, kínálatunk gerincét a nagy volumenben értékesített nyaralóprogramok adják Görögországban (Kréta, Zakynthos, Korfu, Rodosz), Spanyolországban, Madeirán, Máltán, Észak és Dél Cipruson, Marokkóban. Repertoárunkat kalandnyaralásokkal színesítjük, melyek egyre nagyobb hangsúlyt kapnak árualapunkban. Rövid, 1-2 napos buszos, túrázós, városlátogatós programjaink is nagyon népszerűek, ezekre az idei évben már közel 3500 fő jelentkezett. Repülőjegy üzletágunk szintén jelentős szegmenst képvisel, értékesítésük az aironline.hu portálon keresztül történik. Mindezek mellett ügynöki tevékenységet is végzünk, céges partnereink száma is folyamatosan nő" – nyilatkozta lapunknak a budapesti eseményen Skáfár Balázs, az idén 26 éves cég ügyvezetője.

 

Prémium kiscsoportos körutazásként kalandtúráik a hagyományos nyaralóprogramoknál tartalmasabb, izgalmas élményt adnak utasaiknak, a cél, hogy a jellemzően 6-14 fős csoportok minél közelebbi kapcsolatba kerüljenek helyi kultúrával és gasztronómiával, legyen idő a spirituális élmények megélésére, a természet felfedezésére. „Különleges, hogy ezeknél a termékeknél nem minimum, hanem maximum létszámot adunk meg, így tudjuk rugalmasan kiszolgálni a helyben jelentkező igényeket, és kézben tartani a csoportot olyan izgalmas eseményeken, mint például az indiai holi fesztivál (a színek fesztiválja)" – magyarázta Szenczi Zsolt üzletágvezető.  A prémium kiscsoportos körutazásokat egyre több helyszínre indítják, többek között Indiába, Izraelre, a Kanári- és az Azori-szigetekre, Madeirára, Tibetbe és Nepálba, Grúziába, Thaiföldre, Izlandra, Marokkóba, Iránba kalandozhatnak velük az utasok.

Ahogy Skáfár Balázs elmondta, elégedettek az iroda tavalyi évi eredményeivel, csak a túraszervezéshez kapcsolódóan 1,5-1,7 milliárd forint forgalmat bonyolítottak, erre jött repülőjegy eladásból és az ügynöki értékesítésből származó forgalom. Az idei előfoglalások szintén jól alakultak, biztató szezont vetítenek előre, utasaik kezdik megtanulni, hogy az utazásokat a decembertől márciusig tartó időszakban lehet a legkedvezőbb áron lefoglalni. A Budavár Toursnál egyértelműen Görögország a legnépszerűbb desztináció, sokat erősödött Spanyolország, Észak- és Dél-Ciprus szintén jól teljesít.