Kampánybejelentő: élmény vagy frusztráció forrása az ideális nyaralás kiválasztása?

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. április 23. 16:20

Az invia.hu által kínált egyik legkomolyabb értékajánlat a kényelem, amit az ügyfelei számára elérhetővé tesz azáltal, hogy számos hazai és nemzetközi utazásszervező összes ajánlatát egy helyen egy egységes, könnyen átlátható rendszerben teszi összehasonlíthatóvá.

A cég május 1-jén induló, integrált főszezoni kampánya az álmaink utazásának kiválasztása során megtapasztalható döntési fáradtságot és elveszettségérzést felidézve mutatja be, hogyan segítenek eligazodni a néha elárasztóan nagynak tűnő kínálatban az országszerte elérhető hálózat tagjai és online foglalást lehetővé tevő utazásszervező partnerei.


A választás paradoxona

Barry Schwartz kutatása óta tudjuk, hogy a nagyobb választék csak egy bizonyos pontig jelent nagyobb vásárlási kedvet; a túl sok lehetőség egy ponton túl viszont épp ellenkezőleg, visszaveti a vásárlások számát, illetve a mégis megvalósult értékesítések esetén a vásárló azzal való elégedettségét.

Ha a rendelkezésre álló kínálatot és választási lehetőségeket a döntési fáradtság okainak és hatásainak ismeretében mutatjuk be az érdeklődőknek, az jelentősen befolyásolhatja a döntéshozatalt” – mondta el Nagy Viktória, az invia.hu marketing menedzsere. „A kategorizálást és a szűrést segítő megoldások, az online elérhető ajánlatok, illetve a valós ajánlásokon alapuló információk segíthetnek a vásárlóknak hatékonyabban eligazodni az elsőre néha már-már bénítóan nagynak tűnő választékban.

A kínálat felhasználói döntéseket támogató prezentálásában annak átláthatóvá tételén kívül kiemelkednek a hazai szervezők már online is foglalható ajánlatai; azok a szervezők, akik az invia partnereként lehetővé tették ajánlataik egyszerű, kényelmes és gyors, külső segítség nélküli foglalásának lehetőségét, szintén komoly értéket képviselnek az érdeklődők egy jól körülhatárolható, prosperáló szegmense számára. A május–június hónapokra tervezett kampány mindkét célcsoportot megszólítva igyekszik a nyaralás kérdését a frusztráció helyett az élmények forrásává téve, a közgondolkodásban azt méltó helyére visszaemelni.

(X)