Heti charterjárat indul a Kanári-szigetekre június végétől

Szerző: Kaszás Fanni

Forrás: turizmus.com

 2021. június 02. 14:40

A FlytoCanarias és a Blue Sky Air Services Kft. közös webináriumra invitálta a magyar utazási szakmát, melyen megismerhették a cég árualapját, valamit a mesés Kanári-szigetek egyik legkedveltebb desztinációját, turisztikai kínálatát és új szolgáltatásait.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a prágai székhelyű Blue Sky Air Services heti rendszerességgel három charterjáratot indít Közép-Európából – Budapestről, Prágából és Pozsonyból – a Kanári-szigetekre, Las Palmas repülőterére, a FlytoCanarias-szal kötött megállapodás keretében.

A két cég június 2-án közös webináriumra invitálta az utazási szakmát, amelyen bemutatták az együttműködés részleteit, legújabb ajánlataikat, valamint Gran Canaria színes és gazdag kínálatát.

Fernando Cañizares, a FlytoCanarias társalapítója és tulajdonosa a cég hátteréről, történetéről, eredményeiről beszélt. Az anyacég 2011-ben alakult, 2020-ban pedig saját foglalási platformot hozott létre. Nem kizárólag charterjáratok indításával foglalkoznak, hanem helyi szolgáltatásokat is kínálnak a szigeten, mint például transzfer, autókölcsönzés, fakultatív programok, és üzleti rendezvények szervezése.

grancanaria

Az első charterjárat június 25-én indul Budapestről, és péntekenként repül majd Las Palmasba

Fotó: 123rf.com

A FlytoCanariasnak már létezik egy képviselete Tallinban, Észtországban, ahonnan január 30-án indult az első járat Las Palmasba és azóta is minden szombaton üzemel. Emellett indítják el a Blue Sky Travellel közösen a közép-európai régióból három új járatukat, Pozsonyból, Prágából és Budapestről.

Samir Sukhni, a cég másik társalapítója és tulajdonosa megosztotta azt is, hogy 32 járatot indítottak január végétől május közepéig Tallinból, melyekkel összesen 5315 utast juttattak el a Kanári-szigetekre.

webinar

A webináriumon az utazási irodák képviselői többet megtudhattak az együttműködésről és a FlytoCanarias szolgáltatásairól

Fotó: Turizmus Kft.

A vállalat három különböző opciót kínál a foglalásra: az utasok foglalhatnak csak szállást, csak repülőjegyet, illetve szállást és repülőjegyet egyben az internetes foglalási oldalon. Az eddig szállított utasok több mint a fele a szállást is a FlytoCanariasnál foglalta a szigeten található 60 partnerszállodájuk egyikében.

Hozzátette, hogy a FlytoCanarias a Gran Canarián található hotelek támogatását élvezi, ezenkívül rengeteg elérhető apartmanjuk és bungalójuk foglalható saját platformjukon. Elhangzott, hogy a Kanári-szigetek legnagyobb buszos szolgáltatójával, a Grupo 1884-gyel is együttműködnek.

webinar

Június végétől heti rendszerességgel indulnak majd charterjáratok Gran Canariára

Fotó: Turizmus Kft.

Szép Andrea, a Blue Sky Air Services képviselője megosztotta a webinár résztvevőivel az első út részleteit. A charterjáratok június 25-én indulnak Budapestről, onnantól kezdve pedig minden pénteken repülnek majd Las Palmasba.Az új útvonalon 180 fős, A320-as géptípussal, a Galistair légitársasággal repülhetnek majd az utasok. Az ötórás útra 15.10-kor indulnak majd a gépek és helyi idő szerint 19.45-kor érnek Las Palmasba, vissza pedig reggel 8-kor indulnak a charterek és 14.10-kor érkeznek Budapestre. A feladható poggyász 18 kg-os, míg a kézipoggyász 6 kg-os lehet.

Szép Andrea ezután a platformon történő foglalási folyamatot is bemutatta a résztvevőknek, majd a sziget kínálta programokról is beszéltek az előadók. Többek között elhangzott, hogy Gran Canaria a Kanári-szigetek harmadik legnagyobb szigete, amely földrajzi adottságait tekintve is kiemelkedő, hiszen homokos, pálmafás tengerparttal, sivatagos részekkel és 1000 méternél magasabb hegyekkel is rendelkezik.

webinar

Szép Andrea a platform működését is bemutatta, ezzel is megkönnyítve a partnereknek a regisztrációs és foglalási folyamatot

Fotó: Turizmus Kft.

Festői szépségű városaiban a spanyol és az afrikai kultúra keveredik. Klímája rendkívül változatos, de egész évben 20-30 fok körül alakul a hőmérséklet, így minden évszakban megfelelő desztináció lehet a nyaralásra.

Az eseményt a Blue Sky Air Services Kft. partnereként a Turizmus Kft. turisztikai PR ügynöksége a PR in Hungary Kft. csapata szervezte.