Karácsonyfát vitt Rioba a Condor

Forrás: turizmus.com

 2015. december 30. 15:14

A német Condor légitársaság is fenyőfával ünnepelte a karácsonyt, méghozzá a fedélzeten. Ajándékba vitték, a 2016-os olimpiai városba, Rio de Janeiro-ba, ahová karácsony hetében indították első járatukat Frankfurtból.

Mint minden Condor hosszútávú járat, a riói is 3 osztályos konfigurációval üzemel: a Boeing 767-300-as gépen a turista és business osztály mellett a köztes prémium economy osztályra is foglalhatjuk jegyünket a kb. 12 órás útra.

 

A világ vezető szabadidős légitársaságának ez már a 4. célállomása Braziliában Fortaleza, Recife és Salvador da Bahia után. Emellett a Gol légitársasággal számos egyéb városba is kínál átfogó árakat Dél-Amerikába.

Budapestről a csatlakozás tökéletes, a Lufthansa a ráhordójárat Frankfurtig.

A légitársaságnak különben a Karib-térség a téli „specialitása": 12 célállomásra repül jelenleg az örök nyár türkizkék vidékére. Ide Bécsből is vannak közvetlen járatai pl. Varadero-ba (Kuba) és Punta Cana-ba (Dominikai Köztársaság).

A jelenlegi Rio de Janeiro mellett számos új járat is felkerült a légitársaság palettájára, többek között a kubai Santa Clara-ba, Namibiába és nyáron az USA-ba.

A Condor légitársaság hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.