Karácsonyi Condor-járatok a nyárba

Forrás: turizmus.com

 2020. december 03. 14:30

Németország legnépszerűbb szabadidős légitársasága, a Karibi-specialista Condor újraindítja járatait a Dominikai Köztársaságba, Kubába és a Maldív-szigetekre.

December 18-tól Frankfurtból hetente háromszor indulnak a járatok Punta Canára, hetente egyszer Puerto Platára és Santo Domingóra. Varadero szintén bekerült a téli menetrendbe heti 3 járattal, hasonlóan a Maldív-szigetekhez, heti két Franfurtból induló járattal – tájékoztatta szerkesztőségünket a légitársaság hazai képviseletét ellátó Aviareps Kft.

Mint írják, a magyar utasok Budapestről a Lufthansa ráhordó járatával kedvező átszállási idővel csatlakozhatnak a Condor frankfurti gépeihez.

Az újranyitott desztinációk közül ajánlják a Kanári-szigeteket és Madeirát is, ahová Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg és München repülőtereiről indulnak a Condor-járatok Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, La Palma, Tenerife és Funchal irányába.

Újraindulnak a Condor járatai Dominikára, Kubába és a Maldív-szigetekre

Fotó: condor.com

2021-ben folytatódnak a járatnyitások a világ számos pontjára – írja a GSA-iroda.

Az Aviareps felhívja a figyelmet az utazási óvintézkedésekre is: a Condor-járatok fedélzetén kötelező a száj és az orr maszkkal történő eltakarása mind az utasok, mind a személyzet számára. Nemcsak a fedélzeten, hanem a földi kiszolgálás minden területén is szigorúan veszik az egészségügyi protokollt az utasok és a munkatársak védelme érdekében.

A légitársaság arra kéri minden utasát, hogy az utazás előtt körültekintően tájékozódjanak az érintett országok beutazási követelményeiről és az országon belüli egészségügyi előírásokról.