Karácsonyi varázslat a Familyparkban

Forrás: turizmus.com

 2017. november 22. 12:38

December 7–10. között Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában ünnepi díszkivilágítás, karácsonyi műsorok és finomságok várják a kicsiket és nagyokat, sok meglepetéssel.

A park látogatói négy napon keresztül igazi karácsonyi hangulatban érezhetik magukat, valamint a Familypark téli világát is felfedezhetik. Az állatsimogató lakói is látogathatók, és igencsak örülnek a kényeztetésnek. Ezenkívül naponta többször is megtekinthető a tánccal, énekkel és akrobatikus mutatványokkal színesített karácsonyi show-műsor. Az ünnepi hangulat megteremtésében fő szerepet kap a látványos karácsonyi díszkivilágítás, amely kora estétől csillogó fénytengert és pazar fényhatásokat varázsol a park területére.

 

A hangulatos programhoz szorosan kapcsolódik a karácsonyi gasztronómiai kínálat. Az ünnepi kínálatban a klasszikusok – sült gesztenye, pirított mandula és forralt bor – éppúgy megtalálhatók, mint a kreatív karácsonyi ínyencségek.

A St. Margarethen-i M. Müller GmbH által üzemeltetett Familypark Ausztria legnagyobb szabadidőparkja. A több mint 145.000 négyzetméteren fekvő park látványosságai négy különböző témavilágba sorolhatók: élményvár, falusi porta, meseerdő és kalandsziget. Ezenkívül 15 különféle vendéglátói egység is a látogatót  szolgálja. A parkban – ahol szezonban több mint 200 munkatárs dolgozik – 2016-ban áprilistól november elejéig a látogatószám elérte a 633 ezer főt, valamint ez idő alatt 20 ezer éves bérletet állítottak ki. További információ: www.familypark.at