Karibi főzőestre hívta partnereit a Condor

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 21. 15:01

Karibi főzőestet szervezett utazási irodai partnerei számára a Condor légitársaság, az eseménynek a Chefparade főzőiskola adott otthont.

Az est első felében a Dominikai Köztársaság képviseletében Töltösi Rea tartott magyar nyelvű prezentációt, bemutatta a Dominikai Köztársaság turisztikai desztinációit, illetve egy kisfilmet is levetített az országról.

 

A Condor légitársaság képviseletében Tóth Attila, az AVIARERS Magyarország ügyvezetője beszélt a légitársaságról. Ismertette a Condor desztinációt, amiből kiderült, hogy a karibi specialista státusza mellett a világ számos pontjára indít járatokat - általában németországi kiindulással. Itt érdemes kiemelni a dominikai vonatkozást: 3 dominikai városba repül a Condor (Punta Cana, Puerto Plata, Santo Domingo), sőt Punta Cana-ba Bécsből közvetlenül el lehet jutni.

 

Ami az újdonságokat illeti, a Condor 3 új desztinációt vett fel a palettájára: Rio de Janeiro (Brazília) már a 2015/16-os téli menetrendben szerepel, Halifax (Kanada) és Austin (Texas) 2016 nyári menetrendben lesz megtalálható.

A prezentációk után főzés következett, a vendégek csapatokban készítettek el összesen 8 fajta karibi specialitást az előételektől a desszertig – szakácsok írányításával. A kész ételeket büféasztalra feltálalva fogyasztották el a vendégek.

A német Condor légitársasággal a világ legszebb üdülőhelyeire repülhetünk, a Frankfurtból, Münchenből és Bécsből induló járatokon eljuthatunk Európa, Ázsia, Amerika és Afrika összesen 75 célállomására.

A magyar utasok körében a Bécs-Varadero és Bécs-Punta Cana közvetlen járat a legkeresettebb, de a budapesti indulásoknak is remek csatlakozást biztosítanak a Lufthansa ráhordó járatok.

Télen közkedvelt Mexikóban Cancun, Montego Bay Jamaikában, Barbados, Puerto Rico, Costa Rica, a brazil uticélok, Mauritius, Seychelles, Zanzibár és Kuba minden mennyiségben, ahová 4 különböző célállomásra is repülnek. Nyáron megnő az igény USA és Kanada iránt is, de a Karib-térség egész éves sláger.

A Condor légitársaság 2015 év elejére az összes tengerentúlra közlekedő gépén megújította a kabinbelsőket. A megújult gépeken még kényelmesebb ülésekkel és természetesen minden osztályon beépített képernyővel várják az utasokat.

A business osztály, az automatizált üléseknek köszönhetően különböző pozíciókba állítható akár a majdnem vízszintesig ( 170 fok ), hogy még inkább szolgálja a maximális kényelmet a pihenéstől az alvásig.

A fedélzeti szórakoztatást a mintegy 30 filmből és több mint 50 TV-sorozatból álló kínálat teszi még vonzóbbá, a szabályozható és modern 15,4 "-os érintőképernyős monitorok segítségével. Azok akik szívesebben használják saját gépüket, az USB csatlakozásnak köszönhetően megtehetik.

Turista – Economy – osztályon egy ingyenes film és TV sorozat áll az utasok rendelkezésre, nagyobb kínálat kisebb ráfizetés ellenében lehetséges.

A kabinokban minden teljesen új, a szőnyegektől elkezdve a faburkolatokon keresztül a mosdókig. Az új design, a kék és a szürke teszi a kabinokat még világosabbá és barátságosabbá. Az új, ergonomikus ülések növelik az „élettér" érzetet a fedélzeten az Economy és Premium Economy osztályokon is.