Karibi úttal tér vissza a Celebrity Cruises

Forrás: turizmus.com

 2021. március 24. 13:35

A Celebrity Cruises is bejelentette régen várt visszatérését. A hajótársaság elnök-vezérigazgatója, megerősítette, hogy a teljesen felújított Celebrity Millennium a trópusi paradicsom, St. Maarten kikötőjéből indul útjaira június 5-től – tájékoztatta szerkesztőségünket a Tengerjáró Kft.

Mint írják, a hajózni vágyók március 25-től válthatják át nyaralási álmaikat álomnyaralássá, amikor is elkezdődnek a foglalások az augusztusig tartó szezon 7 éjszakás útjaira, a Karib-tenger legkedveltebb szigeteire. A hajó teljes személyzete be lesz oltva, és a hajóúton csak teljesen beoltott felnőttek vehetnek részt. A 18 év alatti gyermekeknek 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel kell rendelkezniük a hajóra szálláskor.

Elsőként a felújított Celebrity Millenniummal indítja újra útjait a hajótársaság

Fotó: Celebrity Cruises

A Celebrity Cruises elnök-vezérigazgatója Lisa Lutoff-Perlo elmondta: „Nagyon fontos pillanat számunkra több mint egy év után visszatérni a Karib-tengerre. Ez jelzi a megpróbáltatásokkal és komoly kihívásokkal teli időszak időszak végét. Az elmúlt hónapokban folyamatosan kapcsolatban álltunk St. Maarten vezetőivel, hogy egymást támogatva együtt találjuk meg a legjobb megoldásokat. Szinte hihetetlen, hogy fel tudjuk ajánlani egy biztonságos nyaralás lehetőségét az 500 millió dolláros modernizációs program részeként teljes felújításon átesett Celebrity Millennium fedélzetén, s még rendkívülibb, hogy St. Maarten csodás szigetén szállhatunk hajóra.”

„A tény, hogy egy nagy hajótársaság, mint a Royal Caribbean-csoporthoz tartozó Celebrity Cruises minket választ induló kikötőjének, fontos gazdasági mérföldkő St. Maarten számára. Ez egy történelmi megállapodás, folyamatos párbeszéd eredménye, és hosszú távra visszanyúló kapcsolataink erejének bizonyítéka. Az, hogy itt lesz a Celebrity Cruises induló kikötője, segíteni fog gazdaságunk megerősítésében és újabb lehetőségeket fog teremteni az embereknek"– mondta Ludmila de Weever, Turisztikai, Gazdasági, Közlekedési és Telekommunikációs (TEATT) Miniszter.

A Celebrity új nyári karib-tengeri hajóútjai egy hét gondtalan kikapcsolódást, világszínvonalú gasztronómiai élményeket, izgalmas színházi show-kat és álomszép kabinokat biztosítanak, miközben az utazó élvezheti a világ legszebb szigeteinek napsütötte tengerpartjait, történelmét és kultúráját. A két útvonal során meglátogatott szigetek: Aruba, Curacao és Barbados, valamint Tortola, St. Lucia és Barbados. A hajóutak St. Maartenről indulnak és oda érkeznek vissza, így az utasoknak lesz idejük megismerkedni e gazdag kultúrájú sziget lakosaival, holland, francia és karib gasztronómiájával és csodás tengerpartjaival.