Új mobilapplikáció könnyíti meg a Kartago Tours utasainak nyaralását

Forrás: turizmus.com

 2024. május 23. 19:31

A Kartago Tours május 23-án elindította új mobilapplikációját, amely utasai számára leegyszerűsíti a nyaralással kapcsolatos információk elérését az utazásra való felkészülés és a vakáció időtartama alatt.

Az applikáció célja, hogy a felhasználók mindig naprakészen értesüljenek az utazásaikkal kapcsolatos legfrissebb információkról és emellett hasznos tippekkel, úti tanácsokkal is gazdagodjanak.

Az applikáció legfőbb funkciója az utazási információk nyomon követése: szerepelnek benne a járatinformációk, a szállással kapcsolatos foglalási adatok, valamint kapcsolatfelvételi lehetőség az utazásszervező ügyintézőivel. Emellett úti tanácsok és helyi érdekességek, látványosságok leírásai is helyet kaptak az applikációban.

A Kartago Tours applikáció már elérhető mind az iOS, mind az Android platformokon. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play Áruházból.

Úti tanácsok és helyi érdekességek, látványosságok leírásai is helyet kaptak az applikációban

Fotó: Kartago Tours

Az applikáció felhasználóbarát felülete és intuitív kialakítása révén mindenki könnyedén használhatja, legyen szó kezdő vagy tapasztalt utazóról.

„Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk új mobilapplikációnkat, amely minden utasunknak segítséget nyújthat az utazása során” – mondta Bocsák Zsófia, a Kartago Tours Zrt. cégvezetője. „Célunk, hogy a modern technológia adta lehetőségekkel minden utazást felejthetetlenné és problémamentessé tegyünk. Anyacégünk, a német hátterű DERTOUR Csoport először a skandináv piacon vezette be az applikációt, régiónkban pedig először tavaly, Csehországban próbálhatták ki a cégcsoportunk utasai az app nyújtotta szolgáltatásokat.

Jelenleg a hozzánk hasonló méretű cseh piacon két márkanév alatt több mint negyvenezer letöltést ért el az ottani applikáció, iOS-en 4,9-es, Androidon 4,8-as átlagos értékeléssel, így bízunk benne, hogy a magyar utasok is hasonlóan hasznosnak találják majd.”