Katalógus-bemutató helyett kocsmatúrára hívott a Neckermann

Forrás: turizmus.com

 2014. december 10. 23:02

Rendhagyó helyszínt és formát választott idén a Neckermann jövő évi kínálata bemutatására, belvárosi romkocsmákat jártak be forgószínpadszerűen viszonteladói és partnerei kedd délután.

A rendhagyó árualap-bemutatón a négy csapatba osztott Neckermann-hálózati irodák, viszonteladók és egyéb partnerek a VI. és VII. kerületben olyan ikonikus romkocsmákat ismerhettek meg, mint a Nappali Kávéház, a Fekete Kutya, a Kisüzem és a Pirítós. Az egyes helyszíneken finom falatok és italok kíséretében hallhattak újabb és újabb részleteket a tour operator jövő évi kínálatáról és újdonságairól, illetve oldhattak meg különféle feladványokat. A kocsmatúra után a Kuplung nevű szórakozóhelyen találkozott a társaság, ahol zárásként vacsora és zenés-táncos program várta őket.

Békefi Veronika ügyvezető igazgató elégedett az idei évvel, mivel 20 százalékkal nőtt az utasaik száma, a jövő évi célkitűzésük pedig az, hogy elérjék a válság előtti, 2007-es 100 ezres utasszámot.

A 2015-ös ajánlatait két katalógusban jelentette meg a tour operator, az egyik a repülős, a másik az autóval is elérhető tengerparti kínálatot tartalmazza. Szembetűnő változás, hogy megújult a kiadványok dizájnja: még több képpel, önmagukért beszélő címkékkel és ikonokkal segítik az utazók könnyebb tájékozódását, akik tematika (aktív nyaralás, családbarát, exkluzív, aquapark) és kategória szerint is válogathatnak igényeiknek megfelelően. Repülővel 15 úti célt és 221 szálláshelyet kínálnak jövőre, újdonság, hogy Budapestről nyáron már Nyugat-Krétára is indítanak charterláncot.

A délután során többször is felbukkant a Neckermann klubszállodák két új, játékos kabalafigurája, Lolló, a zsiráflány és Bernie, a mackófiú (képünkön), akikről kiderült, hogy ugyan nem beszélnek, de imádnak táncolni. A 3–7 éveseket megcélzó animációs programok 2015-ben már Lollo & Bernie Kids Club néven lesznek elérhetők összesen 150 hotelban, ebből 9 – törökországi, görögországi, egyiptomi és bulgáriai – helyszínen magyar nyelven is.

Kizárólag a Neckermann-nál foglalhatók az MSC Cruises hajóira a Földközi-tengeren, négy különböző útvonalon és négy időpontban Budapestről buszos utazással kombinált hajóutak magyar nyelvű utaskísérővel.

A korai foglalást külön kedvezményekkel honorálja az utaztató, ez a repülős utaknál január 31-ig fejenként 33 euró, az autós utaknál december 31-ig történő szerződéskötés esetén akár 35 százalék is lehet a szállásdíjból.