Kauciót emel az 1000 Út

Forrás: turizmus.com

 2017. október 24. 11:35

Köszönhetően az orosz utak népszerűségének, illetve a folyamatosan bővülő egzotikus kínálatnak az 1000 Út Utazási Iroda az eddigi 144 millió forintról 180 millió forintra emelte kaucióját, ami csaknem 30 százalékos bővülést jelent.

Mint Márk László kiutaztatási referens elmondta, a tour operatornál a 2017-ben elindult, illetve elinduló egzotikus csoportok száma csaknem megduplázódott 2016-hoz képest. Szintén új volt idén, hogy júniusban külön egzotikus katalógust jelentettek meg téli-tavaszi utakkal.

Az irodánál klasszikusnak mondható, Szentpétervárt, Moszkvát érintő utazások esetében, illetve ezek kombinációiban sok pótcsoportot is indítottak idén, az emelkedés összességében 30 százalék körüli volt ebben a relációban. Az egzotikus utak között a legnagyobb növekedést Közép- és Dél-Amerika, illetve Délkelet-Ázsia irányába tapasztalták.

Burma

Fotó: 1000 Út Utazási Iroda

Az 1000 Út Utazási Iroda az elmúlt években folyamatosan fejlődött és kínálata jelentősen kiszélesedett, 2016-ban 60 millióról 144 millió forintra emelték az iroda vagyoni biztosítékát. A szeptemberben megjelent, egzotikus, illetve szilveszteri katalógusukban már több mint 70 program szerepel.

Az utazásszervező "hagyományosnak" mondható (Oroszország, Baltikum, Kaukázus, Üzbegisztán) desztinációk mellett kis létszámú, maximum 20 fős körutazásokat indít kipróbált, szakértő idegenvezetőkkel egzotikus desztinációkba.

Az elkövetkező egy évben mind az öt földrészre, sőt még Grönlandra és a Spitzbergákra is szerveznek utazásokat. Nagy sikerű Mesés Perzsia – Irán és Indiai Arany háromszög, Dubai és Abu Dhabi programjuk éppúgy elindul, mint számos más, távol-keleti, afrikai, észak-, közép- és dél-amerikai útjuk.

Moszkvai céges hosszú hétvége Endrei Judittal

Fotó: 1000 Út Utazási Iroda

Kapcsolódó cikkek

Gamarjoba, Grúzia!

2017. június 07.