Vasúti kedvezmények a Sziget Fesztivál látogatóinak

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 07. 12:58

Kedvezményekkel, helyszíni jegypénztárral és éjszakai is közlekedő HÉV-vel készül Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljára a MÁV.

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START azoknak, akik az augusztus 8. és 15. között zajló Sziget Fesztiválra utaznak. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon érvényes. Jegyváltáskor jelezni kell a pénztárnál, hogy az utas a Sziget 2018 rendezvényre utazik, így jogosult a félárú alkalmi menettérti menetjegy vásárlására. Feláras vonattal történő utazás esetén a vonatra érvényes IC-pót és helyjegyet, helyjegyet, pótjegyet meg kell váltani. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra lebélyegeztetéssel vagy a belépő (karszalag) felmutatásával érvényes.

Jegyváltáskor jelezni kell a pénztárnál, hogy az utas a Sziget 2018 rendezvényre utazik

Fotó: turizmus.com

A rendezvény ideje alatt a helyszínen a MÁV-START mobilpénztáránál 20 százalékos kedvezménnyel menetjegyek válthatók a MÁV-START szolgáltatási területén bármely viszonylatra, igény szerint egy útra vagy menettérti útra. A rendezvény fizetőeszköze a FestiPay kártya, a helyszíni mobilpénztárban is kizárólag ezzel lehet fizetni.

A H5-ös HÉV augusztus 8. és 15. között sűrűbben, folyamatosan hatkocsis szerelvényekkel közlekedik. A HÉV a fesztivál ideje alatt a Batthyány tér és a Filatorigát megállóhely között éjszaka negyedóránként fog járni. A fekete alapszínű Sziget-Budapest CITYPASS-bérlet, valamint a citromsárga alapszínű, kétnapos, illetve a rózsaszín alapszínű, ötnapos CITYPASS-jegy érvényességi ideje alatt korlátlan számú utazásra jogosít Budapest közigazgatási határán belül a HÉV vonalain.

Kapcsolódó cikkek