2023 forintos vonatjeggyel utazhatnak Veszprémbe a magyar filmek rajongói

Forrás: turizmus.com

 2023. június 07. 10:43

A Magyar Mozgókép Fesztivált június 7-10. között rendezik meg, idén az Európa Kulturális Főváros program egyik kiemelt eseményeként. A MÁV-Volán-csoport ez alkalommal is kedvezményes utazási lehetőséget kínál a 2023 forintos Veszprém-Balaton 2023 EKF jeggyel.

A Magyar Mozgókép Fesztiválnak már négy éve Veszprém, Balatonfüred és Balatonalmádi ad otthont. Idén az Európa Kulturális Főváros program egyik kiemelt eseményeként, a Nemzeti Filmintézettel közös szervezésben rendezik meg újra, összesen kilenc helyszínen a hazai filmek ünnepét. Június 7-10. között közel száz magyar filmet – köztük számos premiert is – láthatnak majd a fesztiválra látogatók, ahol a hazai mozgóképes világ meghatározó szereplőivel is találkozhatnak.

A MÁV-Volán-csoport ezúttal is kedvezményes utazási lehetőségekkel támogatja az Európa Kulturális Fővárosa év keretében szervezett programokra érkezőket. A kiemelt programok ideje alatt Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy, az egy- vagy kétnapos látogatást tervezőknek pedig a Veszprém-Balaton EKF24 napijegy nyújt kedvezményes utazási lehetőséget.

A Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy oda-vissza utazásra érvényes az ország bármely pontjáról Veszprémbe. A jegy odautazásra a rendezvényeket megelőző napon és a rendezvények napján, napjain, míg hazautazásra a rendezvények napján, napjain illetve a rendezvényeket követő napon érvényes. A jegy csak 2. kocsiosztályon érvényes, feláras vonaton a szükséges pót- és helyjegyet meg kell vásárolni.

mozgokepfeszt

Június 7-10. között közel száz magyar filmet láthatnak majd a fesztiválra látogatók

Fotó: Magyar Mozgókép Fesztivál

A fesztivál késő esti rendezvényei után a Volánbusz éjszakai autóbusz-járatai ezúttal is segítik a hazajutást Veszprémből, Balatonalmádiból és Balatonfüredről.