Kelendőek az extra méretű szobák és a swim up villák a Sun&Fun Holidaysnél

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. március 02. 10:45

Telt házas rendezvényen mutatta be nyári árualapját a Sun&Fun Holidays március 2-án a Budapest Marriott Hotelben. A prezentációt követő workshopon az értékesítő partnerek több török szállodacsoport képviselőivel folytathattak tárgyalásokat.

„A fő úti célunk természetesen az idén is Antalya, de szívünknek ugyanilyen kedves a többi célpont is: Kréta, Rodosz, Zakynthosz, Hurghada, Észak- és Dél-Ciprus, illetve Burgasz” – kezdte prezentációját Kovács Zsolt marketingigazgatója. Törökországba Budapestről a főszezonban hétfő kivételével mindennap repülnek, hetente 9 járattal szolgálják ki az utasigényeket, Debrecenből pedig heti két járatot üzemeltetnek. Az Air Cairóval repült Hurghada június közepétől indul, várhatóan nagy érdeklődésre tart majd számot. A görög szigetekre, Észak- és Dél-Ciprusra, illetve a bolgár tengerpartra a Wizz Air járataival juthatnak el utasaik.

A szakember kiemelte: a cégcsoport tagjaként működő Last Call Travel nagyon fontos számukra, a két cég árualapja jól kiegészíti egymást. Nem csak last minute utakat keresve érdemes hozzájuk fordulni, hiszen a Last Call Travel több fontos több fontos hajótársasággal áll szerződésben, IATA-irodaként repülőjegy-értékesítésben is érdekelt.

Telt házas érdeklődés mellett mutatta be nyári árualapját a Sun&Fun Holidays a Budapest Marriott Hotelben

Fotó: turizmus.com

Tudatos döntés, hogy a Sun&Fun Holidays nem tart fent saját irodákat, az értékesítés kizárólag partnerhálózaton keresztül történik. Ebben a struktúrában a jövőben sem terveznek változást. „Magyarországon jelenleg több mint 660 értékesítő partnerrel dolgozunk együtt” – hangsúlyozta előadásában Kovács Zsolt. Partnereik színvonalas munkájának is köszönhető, hogy a reklamációk száma minimális, 1000 utasra mindössze 3 panaszlevél jut.

„Nagy örömet jelent számunka, hogy az idei évre regisztrált 1,7 milliárd forintos vagyoni biztosítékunk az egyik legmagasabb a hazai tour operatorok között” – emelte ki a szakember, a partnerek figyelmébe ajánlva az önrészt kiváltó BBP biztosításukat és az utak kötbérmentes lemondására lehetőséget adó SunComfort 1 és 2 csomagokat.

Előfoglalási kedvezményeik március 31-ig érvényesek, az eddig lefoglalt csomagok tartalmazzák a félnapos városnéző- és bevásárló túrát, a kedvezményes reptéri parkolást 7 éjszaka foglalási esetén, illetve az árgaranciát a teljes részvételi díj egyösszegű befizetése esetén.

Palettájukban csak a Török Riviérán több mint 600 hotel található, ezek közül a Kamelya Hotels, a Kaya Hotels, a Paloma Hotels, a Turan Prince Hotels, a Spice Hotels, a Kirman Hotels, illetve a Sherwood Hotels képviselőivel találkozhattak személyesen a workshop résztvevői.

Plakátok és infóanyagok – az iroda palettáján csak a török riviérán több mint 600 hotel található

Fotó: turizmus.com

A személyes beszélgetések során alkalom nyílt az idei évben nagyon népszerű, 6-8 fő elszállásolására is alkalmas, nagy alapterületű szobatípusok és a közvetlen medencekapcsolattal rendelkező, úgynevezett swim up villák kínáltának feltérképezésére is.

Az újdonságok között emelték még ki a Web Services szolgáltatást, mely XML nélküli direkt kapcsolatot teremt foglalási rendszerükkel, valamint nagymértékben egyszerűsíti partnereik munkáját.

Marketingkampányuk TV, rádió- és közösségi média megjelenésekből tevődik össze, google-kampányokat is tartalmaz. E-katalógusuk hamarosan megjelenik.