Kempinski corporate fam trip

Forrás: turizmus.com

 2016. május 05. 11:27

Április végén 3 napos, desztinációbemutatással egybekötött tanulmányútra invitált 10 potenciális, magyar corporate partnert a Kempinski Portoroz és a Kempinski Adriatic tengerparti szállodák vezetősége. A programot a Turizmus Kft. PR-csapata szervezte és koordinálta.

A Turizmus PR képviselői – Kenderesy Nadin és Révész Róbert – olyan céges utaztatással foglalkozó irodákat és nagy nemzetközi cégek rendezvény-, valamint utazásszervezőit hívták meg a programra, akik számára érdekes lehet az együttműködés a szlovéniai és horvátországi Kempinski szállodákkal.

Az első napon a szlovén Kempinski Portoroz szálloda szolgáltatásait, konyháját és konferenciakapacitását ismerhették a vendégek. Emellett pedig a ház cégekre, rendezvényekre szabott szolgáltatásaival, valamint a szlovén tengerparton található, volt velencei birtok, Piran városának történelmével és a közeli, Fonda halfarm egyedi céges programjával, tengerisügérek tenyésztésével és frissen feldolgozott ízvilágával ismerkedhettek a részvevők.

A második napon a mindössze félórányi autóútra található, horvátországi Kempinski Adriatic mutatkozott be. Az 5 csillagos tengerparti resort szálloda a szlovén tengerparttal szemközti földnyelven fekszik. Odaúton a szervezők bemutatták a környék egyik leghangulatosabb, tipikusan isztriai hegyi faluját Grožnjant, amelynek néhány állandó lakosa van, viszont kis utcácskái, fantasztikus kilátása miatt egyre népszerűbb és galériák, ajándékboltok és éttermek sorát találhatjuk benne. Ezenfelül mindenkinek alkalma nyílt a szintén horvát területen található Kabola családi pincészet amforában érlelt, egyedi vörösborainak kóstolására is többek között, ami szemet gyönyörködtető, szinte toszkán hangulatot idéző környezetben található borházával és pincéjével lehet része egy céges rendezvénynek, vagy akár céges incentive programnak. A bemutatott szolgáltatók termékeinek minőségére biztosíték, hogy mindkét szállodában hozzájuthatunk.

Hazaindulás előtt még az Adriatic szálloda különálló, tengerparti, konferencia épületét és strandját is megnézhették a vendégek, ahova kizárólag csak szállodai kártyával lehet belépni. A vendéglátók bemutatták továbbá az emeleten található májusban nyitó fine dining éttermet, valamint a közelben található 18 lyukú golfpályát és a kuriózumnak számító, esküvők megrendezésére is alkalmas modern templomot.

 

 

A vendéglátó szállodák szívesen fogadják további magyarországi partnerek jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

Kempinski Palace Portoroz

Tomislav Hrala, Director of Sales &Sales: tomislav.hrala@kempinski.com

www.kempinski.com/portoroz

 

Kempinski Hotel Adriatic

Thomas bacic, Sales Manager: thomas.bacic@kempinski.com

www.kempinski.com/istria

 

Amennyiben Önök is szeretnének megismerni új külföldi partnereket – turisztikai szolgáltatókat, desztinációkat, szállodákat – és szívesen részt vennének a Turizmus PR által szervezett tanulmányutakon, forduljanak bizalommal a szervezőkhöz, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Kenderesy Nadin, PR igazgató: kenderesy.nadin@turizmus.com

Révész Róbert, nemzetközi igazgató: revesz.robert@turizmus.com

 

A tanulmányúton készült fotókat az alábbi ITT tekinthetik meg