Kényelem Sun & Fun módra

Szerző: PR

 2014. július 02. 17:59

Egyiptomban látta vendégül viszonteladó partnereit a Sun & Fun Holidays. A június harmadik hetében megrendezett egyhetes utazáson a dinamikusan fejlődő utazásszervező hurghadai szálláshelyeit mutatta be.

A 30 fős csapat mondhatni kleopátrai kényeztetésben részesült, hiszen az utazási irodák képviselői a Baron Palace, a Sheraton Miramar Resort és a Seagull Beach vendégszeretetét élvezhették tartózkodásuk alatt. Különösen a Baron Palaceban eltöltött három napos tartózkodás töltötte el a csoportot nagy elégedettséggel, ahol valódi luxusban, a személyzet különös figyelme mellett a szolgáltatások magas minőségét élvezhették pihenőnapjukon is.


A csapat a 45-50 fokos sivatagi hőség ellenére kitartott a munkában, amely után két kirándulási lehetőség is kínálkozott. Az üvegfenekű katamaránon eltöltött hajókirándulás vidám hangulatban telt, Luxor világhíres látnivalói pedig a kultúra szerelmeseinek adott emlékezetes élményt. Két kolléga is ezen a túrán ünnepelte születésnapját, amelyre az utazásszervező meglepetés-ünnepséggel készült. Baráti hangulatú egyiptomi study túráit a Sun & Fun minden évben megrendezi.