Kényelmesebb pihenést biztosít a Lufthansa

Forrás: turizmus.com

 2018. május 14. 15:18

A 10,5 órás vagy hosszabb, távolsági járatok utasainak most még pihentetőbb utazásban lehet részük a „Dream Collection” elemeinek köszönhetően.

Az új Dream Collection elemei – az új párnahuzat, a nagyméretű, meleg takaró és a kényelmes derékalj – hozzájárulnak a tökéletes pihenéshez. Az éjszakai járatok utasai a Van Laack új hálóingeit is igénybe vehetik.  A puha, bélelt derékaljat kifejezetten a Lufthansa számára fejlesztette ki az ismert német „Paradies” ágykészítő vállalat. Felső része 100% pamut, az alsó pedig jól tapadó frottír, ami fenntartja az ideális légáramlást, és megakadályozza a derékalj felmelegedését. A takaró és a párnahuzat is a Lufthansa új arculatának jegyeit hordozza. A Lufthansa környezettudatosságával összhangban a takaró műanyag csomagolását papírszalaggal váltották ki.

Az új Dream Collection elemei

Fotó: turizmus.com

Az üzleti osztályon nyújtott kényelem összhangban van a prémium minőséggel. Tavaly decemberben a nyugati légitársaságok közül a Lufthansa kapott először ötcsillagos minősítést a légi közlekedésre szakosodott brit Skytrax vezetői tanácsadó cégtől.

A Dream Collection elemeit később az összes többi nagy távolságú járaton bevezetik: júniustól egyes Németországból induló ázsiai járatokon, ősztől pedig a fennmaradó útvonalakon.