Keresik az Év Autóbuszos Személyszállítóját

Forrás: turizmus.com

 2019. november 22. 11:12

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete – NiT Hungary pályázatot hirdet Az Év Autóbuszos Személyszállítója Díj – 2019 elnyerésére.

A díj azon magyarországi székhelyű vállalkozás vezetője részére adományozható, mely vállalkozás 2019-ben a turisztikai célú autóbuszos személyszállítás terén kivételesen magas színvonalú, etikus, példaértékű, hazai vagy nemzetközileg is elismert teljesítmény nyújtásával és minőségi szolgáltatásaival arra érdemessé vált.

A pályázaton való részvétel feltételei:

A pályázó vállalkozása autóbusszal díj ellenében végzett személyszállításra jogosító, érvényes autóbuszos személyszállító engedéllyel rendelkezik. (Az engedélyről készített másolatot, fénymásolatot a pályázathoz mellékelni kell.)

A pályázaton való részvétel során – szabadon megválasztott, írott és/vagy képi formában, szabad terjedelemben – be kell mutatni azt a konkrét tevékenységet, teljesítményt, mely a pályázót a díj adományozására méltóvá teszi.

A tevékenység bemutatása során ki kell térni a konkrét turisztikai célzatú tevékenység részletes leírására, a tevékenységbe bevont járművek bemutatására, a szállított utaslétszámra és annak összetételére, a tevékenység kilométerben meghatározható teljesítményére, a vevői megelégedettségre illetve mindazon egyedi sajátosságokra, melyek a pályázott tevékenységet – más hasonló jellegű tevékenységektől jól elkülöníthetően – különös elismerésre méltóvá teszik.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. december 1.

A pályázat benyújtható: a NiT Hungary postacímére (1476. Budapest 100 Pf. 63) megküldve, illetve elektronikus formában a nit@nit.hu címen.

Részletes információk a NiT Hungary weboldalán.

A díj odaítéléséről a NiT Hungary elnökéből, a NiT Hungary Autóbusz Tanácsának elnökéből, valamint az elnökség felkérése alapján az értékelés évét megelőző három év díjazottjaiból álló Bíráló Bizottság előterjesztése alapján a NiT Hungary elnöksége dönt.