Keresik az Év Utazási Tanácsadóját

Forrás: turizmus.com

 2019. június 13. 16:11

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége pályázatot hirdet partnerirodáknál alkalmazásban álló utazási tanácsadók számára.

A pályázat célja, hogy minden évben kitüntesse azt az utazási tanácsadót, akit az utasokért tett áldozatos munkájáért az utazóközönsége az Év Utazási Tanácsadójának szavaz meg. Ezzel a díjjal kívánja a szakmai szövetség elismerni az utazási tanácsadók munkáját.

A pályázaton indulhat bármely – jelenleg is – MUISZ-partnerirodában dolgozó utazási tanácsadó, aki június 20-ig elküldi pályázatát az Utazási Irodával Utazók Facebook-oldal számára személyes üzenet formájában.

Pályázni az alábbiakban felsorolt információk hiánytalan megküldésével lehet:

• Pályázó utazási tanácsadó neve

• Pályázó utazási tanácsadó hivatalos e-mail címe, amelyre a pályázatra való jelentkezés visszaigazolható

• Pályázó utazási tanácsadó fényképe, amelyet a pályázat lebonyolítása során az említett Facebook-oldalon közzétehetnek a szervezők

• MUISZ-partneriroda neve, település

• A pályázó személyes véleménye, miért érdemes az Év Utazási Tanácsadója díj elnyerésére. Ezek lehetnek korábbi díjak, tapasztalatok, extrém szituációk/történetek, amelyet csak kevesen tudtak volna megoldani, 1000-2000 karakterben megfogalmazva.

A jelentkező a pályázat benyújtását követő 2 munkanapon belül visszaigazolást kap a pályázat beérkezéséről.

Szavazás menete

A határidőig beérkezett pályázatok június 24-én felkerülnek az Utazási Irodával Utazók Facebook oldalára. A szavazásra ezt követően egészen július 31-ig van lehetőség. Szavazni a reakciógombok segítségével lehet.

Azon utazási tanácsadó, akinek a pályázatára július 31-ig a legtöbb reakció érkezik, nyeri el az Év Utazási Tanácsadója címet.

Nyeremény

Az Év Utazási Tanácsadója pályázat nyertese 1 éven keresztül viselheti a megtisztelő címet, amelyet az utasok szavaztak meg számára megbízható és segítőkész munkája elismeréseként.

Emellett az első három helyezett pénznyereményben is részesül az alábbiak szerint:

• I. helyezett: 100.000 Ft

• II. helyezett: 30.000 Ft

• III. helyezett: 20.000 Ft

Nyertesek értesítése, díjak átadása

A nyertes pályázót hivatalosan, e-mail formájában 2019. augusztus 2-ig értesítik a szervezők.

Keresik a legérdekesebb történetet is

A MUISZ keresi az utazási tanácsadójával kapcsolatos legérdekesebb történetet is. Az Év Utazási Tanácsadója pályázat során nemcsak a. pályázókat, hanem a közönséget és szavazókat is díjazzák. Azon szavazók, akik hozzászólás formájában megosztják a legjobb történetüket – amely az utazási tanácsadójukhoz kapcsolódik – utazási tanácsadójuk fényképe alatt, szintén nyerhetnek. A legjobb történetekből válogatást készítenek, amelyet a MUISZ hivatalos weboldalán közzétesznek.