Keressük a magyar turizmus CSR kiválóságait!

Forrás: turizmus.com

 2020. június 23. 17:21

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 10. alkalommal keresi az üzleti turizmus legjobbjait. A rendkívüli évre való tekintettel ezúttal a vállalati társadalmi felelősségvállalást elismerő különdíjak is átadásra kerülnek majd – és nem kizárólag a hivatásturizmus szereplőinek.

A Business Excellence 2020 vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) különdíjait olyan cégek, szolgáltatók, szervezetek érdemelhetik ki, akik a járvány ideje alatt valamely szolgáltatásuk közösségi felajánlásával, ingyenessé tételével, adományokkal, vagy új, a többieket is támogató szolgáltatások életre hívásával, kiemelkedő CSR tevékenységgel segítettek a szakma szereplőinek vagy a rászoruló társadalmi csoportoknak átvészelni ezt a nehéz időszakot.

Várjuk mindazon turisztikai cégek és az ágazathoz kötődő szolgáltatók (alvállalkozók, beszállítók stb.) jelentkezését, akik tevékenységükkel önzetlenül segítettek másoknak és ezzel követendő példaként állíthatók az egész szakma elé.

Kérjük, az itt elérhető adatlap kitöltésével osszák meg velünk CSR küldetésük részleteit.

Jelentkezési határidő: 2020. július 8.

A beérkező bemutatkozó anyagok közül a zsűri és a szakma szavazatai alapján kerül kiválasztásra majd az a néhány cég, akik elnyerheti a Business Excellence 2020 különdíját.

Az ünnepélyes díjátadót szeptember elején rendezi meg a Business Traveller Hungary szerkesztősége és kiadója.

Egy korábbi díjkiosztó oklevelei

Fotó: turizmus.com

(Borítókép: 123rf.com)