Kerüljön fókuszba az Utazás kiállításon!

Forrás: turizmus.com

 2017. február 13. 16:34

Emelt példányszámmal és izgalmas témákkal jelenik meg az Utazás 2017 kiállításra a Turizmus Panoráma, melyben most egyedi hirdetési lehetőségeket kínálunk.
A magazinban egyebek mellett lesz 2017-es charternaptár, specialistákkal elemezzük a trendeket a körutazások piacán, megnézzük, miért is olyan vonzó az Utazás 2017 idei díszvendége, Oroszország. 2017 a sportturizmus éve is, feldolgozzuk, mit hoznak hazánknak az idei kiemelt sportesemények. Belföldi témáink között pedig helyet kapnak a jelentős fürdőfejlesztések.

Érje el most rajtunk keresztül a szakmát és a nagyközönséget egyszerre, és válassza kedvező csomagajánlatunkat, amelyben a nyomtatott Turizmus Panoráma megjelenés mellett grátisz megjelenési lehetőséget kínálunk a napi turizmus.com bulletinben, a megújult turizmus.com innovatív felületein (videó- és hanganyagok, képgalériák, egyéb szöveges tartalmak), illetve bemutatkozhat a TrendFM rádióműsorában.

A magazint közvetlenül eljuttatjuk minden kiállítóhoz, és a helyszínen az Utazás szakmai programjain, valamint a látogatók körében is terjesztjük.

A részletekért keressen bennünket bizalommal az alábbi e-mail címen: sales@turizmus.com.