Később rendezik meg a #PowerOfLiveEvents élő eseményét

Forrás: turizmus.com

 2020. július 30. 18:35

A #PowerOfLiveEvents kampány szervezői sajnálattal, de megértéssel vették tudomásul a kormány bejelentését, miszerint meghosszabbítják a rendezvényekre vonatkozó korábbi korlátozásokat – közölték a szervezők.

A #PowerOfLiveEvents kezdeményezés szervezői úgy érzik, nem csak azért tartoznak felelősséggel, hogy fenntartsák az érdeklődést az élő események iránt, hanem azért is, hogy minden esetben a jogszabályi előírásoknak megfelelően járjanak el és megóvják az egészséget – írták.

Ezért az eredeti koncepció mellett, az augusztus 15-re tervezett élő eseményt nem tudják megtartani, azt egy későbbi időpontban rendezik meg.

Terveik szerint változatlan üzenettel (a szakma nem omlott össze, készen áll az élő rendezvényekre, Magyarország biztonságos ország), de új koncepcióval és új időpontban, kibővülő támogatói körrel, még több tartalommal és várhatóan még nagyobb hazai és nemzetközi figyelemmel szeptember elején valósul meg az élő esemény.

 

A részletekkel kapcsolatban hamarosan újabb tájékoztatást adnak a szervezők, akik köszönik az eddigi felajánlásokat, és bíznak a szakma kitartásában.

A kezdeményezéshez IDE KATTINTVA lehet csatlakozni

A kérdéseket és észrevételeket az event@powerofliveevents.com e-mail-címen várják a szervezők.