Két új járatot indít Budapestről ősszel az easyJet

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 11. 12:49

A 2018/19-es téli menetrendben London-Southendbe és Manchesterbe indít járatokat Budapestről az easyJet.
London-Southend repülőterére 2018. november 2-től repül az easyJet Budapestről hetente kétszer, hétfői és pénteki napokon. A járatok a reggeli-délelőtti órákban közlekednek.

Manchesterbe 2018. november 5-től hetente két alkalommal, hétfőnként és péntekenként közlekednek az angol diszkont légitársaság repülőgépei. Hétfőnként a járatok a reggeli-délelőtti órákban, péntekenként délutáni-esti órákban közlekednek – olvasható az AIRportal.hu oldalon.

Az új járatokra már foglalhatók repülőjegyek 9-11 ezer forintos induló áraktól.

A Budapest–Manchester útvonalon az easyJet új járata a Ryanairrel és a Jet2-val száll versenybe

Fotó: pixabay

A Budapest–Manchester viszonylaton az easyJet új járata a Ryanairrel (heti 5 járat: K, Sze, Cs, Szo, V) és a Jet2-val (heti 4 járat: H, Cs, P, V) versenyez majd. Az új járattal együtt már heti 11 járat áll majd az utasok rendelkezésére Budapest és Manchester között, valamint a hét minden napján lesz legalább egy járat.

London-Southend felé az angol Flybe légitársaság üzemeltet hetente három alkalommal közvetlen járatokat, a keddi, csütörtöki és szombati napokon a téli időszakra meghirdetett menetrend szerint. Az easyJet járatával együtt már hetente öt járat áll majd rendelkezésre, szerda és vasárnap kivételével a hét minden napján lesz járat Southendbe.