Kibővítette fedélzeti Wi-Fi szolgáltatását az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2017. július 06. 12:24

Kedvező áron biztosít fedélzeti Wi-Fi elérést minden utasának az Emirates.

A ma életbe lépő új díjszabásnak köszönhetően a légitársaság Skywards hűségprogramjának Platina és Arany szintű tagjai számára ingyenes korlátlan Wi-Fi áll rendelkezésre minden Emirates járaton, függetlenül attól, hogy milyen osztályon utaznak, csakúgy, mint a First és Business osztályon utazó Skywards tagoknak.


Emellett az Economy osztályon utazók és a hűségprogramban részt nem vevők a korábbi 10MB ingyenes adatforgalom dupláját, azaz 20MB-ot használhatnak a bejelentkezést követő első két órában.

További adatforgalom vásárolható 150MB-os illetve 500MB-os csomagokban kedvező áron, a Skywards Ezüst és Kék hűségszintű tagjai pedig további kedvezményekre jogosultak.

„Az Emirates jelentősen befektetett a fedélzeti kapcsolat fejlesztésébe. Az egyre népszerűbb Wi-Fi szolgáltatás jelenleg több mint 200 gépünkön érhető el, és ez a szám folyamatosan nő. Új fedélzeti Wi-Fi kínálatunk tükrözi az Emirates elkötelezettségét, hogy továbbra is a lehető legtöbb utasunk, különösen hűségprogramunk tagjai számára ingyenesen biztosítsuk a szolgáltatást" – mondta el Adel Al Redha, az Emirates alelnöke és működtetési igazgatója.

A megduplázott 20MB ingyenes adatforgalom ideális üzenetküldésre és a közösségi oldalak böngészésére. Az üzleti célból utazók, illetve a Wi-Fi-re nagyobb igényt tartók számára pedig adott a lehetőség, hogy szükség esetén plusz adatforgalmat vásároljanak.