Kihívások, megoldások HR-fronton

Forrás: turizmus.com

 2018. május 06. 11:14

A hazai gazdaság munkaerőhiánya miatt sok felelősség nehezedik ma egy HR-es vállára. Meg kell, és meg is lehet találni a megoldást.

A Menedzserképző Központ HR-konferenciája megteremti a lehetőséget az információáramlásra, a tapasztalatok átadására, hiszen az információcsere egyre inkább a szakma közös érdeke. Legyen részese, gondolkodjunk együtt a HR újabb kihívásairól!

A programból

■ A munkavállalói kommunikáció szintjei
■ A munkaerőmegtartás új eszközei
■ Egyedi toborzási technikák
■ Z generációsok a munka világában

2018. május 8. (kedd)   | Budapest, Danubius Hotel Astoria

A konferencia felszólalóinak névsorából: Lipcsei András ügyvezető igazgató, Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Kft.  |  Otti Csaba mérnök, közgazdász, magánbiztonsági szakértő, Login Autonom Kft.  |  Szabó Csaba vezérigazgató, DEVELOR Tanácsadó Zrt.  |  Kulcsár Zoltán HR Fejlesztés és Programiroda vezető, CIB Bank Zrt.  |  Kreiter Éva HR igazgató, Dreher Sörgyárak Zrt.

Részvételi díj: a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevél olvasói és partnerei részére 26 000 Ft + áfa helyett 19 000 Ft + áfa

A rendezvényről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

Egyéb kérdések:

Ács Nóra, ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.
Tel./fax: + 36 1 872 2187
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.