Kilenc járatot indít újra tavasszal a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2022. március 23. 16:14

A Wizz Air bejelentette, hogy több korábbi, népszerű járatát visszavezeti kínálatába. Márciustól az utazni vágyók Budapestről ismét repülhetnek London-Gatwick repülőterére, emellett pedig Edinburgh, Oslo, Podgorica, illetve Varsó, Bologna, és Szkopje is elérhető lesz a légitársaság járataival.

A légitársaság közlése szerint folyamatosan törekszik hálózatának fejlesztésére, ezt bizonyítja a visszatérő járatok nagy száma is. A Wizz Air utasai számára hamarosan nyolc ország kapuja nyílik ki újra: Norvégia, Lengyelország, Montenegró és Macedónia mellett Skócia és Anglia fővárosa, valamint Ciprus legnagyobb tengerparti üdülőcentruma és Izrael kulturális központja is visszatér a légitársaság kínálatába.

Nemcsak Budapestről, hanem Debrecenből is indítanak új járatokat: innen márciustól a Tel-Aviv és a Lárnaka szerepel újra a légitársaság menetrendjében.

Márciustól 9 újraindított járattal bővül a légitársaság kínálata

Fotó: 123rf.com

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről.

Útvonal Indulás dátuma
Budapest - London Gatwick 2022. március 21.
Debrecen - Tel Aviv 2022. március 21.
Budapest - Edinburgh 2022. március 28.
Budapest - Podgorica 2022. március 28.
Debrecen - Lárnaka 2022. március 28.
Budapest - Varsó 2022. április 11.
Budapest - Oslo 2022. május 2.
Budapest - Bologna 2022. május 2.
Budapest - Szkopje 2022. május 23.

Indulás előtt javasolják az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás, ugyanitt pedig a különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is bővebb információ található.

Bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.