Kínálatot és kapacitást bővít a Neckermann

Forrás: turizmus.com

 2017. július 13. 15:14

A kiemelkedően sikeres előfoglalási kampány eredményei alapján optimista a nyári szezont illetően a Neckermann. A legnépszerűbb úti célokra, elsősorban a török riviérára, Bulgáriába és Krétára több ezer hellyel növelte kínálatát.

A legnépszerűbb úti célokra már tavasszal is voltak betelt időpontok és szépen teljesítenek azon úti célok is, melyek idén kerültek be a charteres nyári kínálatba, elsősorban Szicília, Costa Brava, Algarve, Fuerteventura és Lanzarote – áll a tour operator közleményében.

Annak érdekében, hogy minden utasigényt ki tudjanak elégíteni, folyamatosan bővítették repülős kapacitásukat – még a napokban is nyitottak fel új helyeket – így a legnépszerűbb úti célokra, elsősorban a török riviérára, Bulgáriába és Krétára több ezer hellyel növekedett a kínálat.

A legnépszerűbb úti célokra, elsősorban a török riviérára, Bulgáriába és Krétára több ezer hellyel növelte kínálatát a Neckermann

A stabil nemzetközi háttérrel, erős franchise- és partnerhálózattal rendelkező cég jövőre ünnepli fennállásának 25. évfordulóját.