Kívánságokat teljesít a pápai N-Tours karácsonyfája

Forrás: turizmus.com

 2019. december 17. 15:53

Mintegy 20 vállalkozás ajánlott fel konkrét szolgáltatásokra beváltható ajándékutalványokat ahhoz a karácsonyfához, melyet a járókelők öltöztetnek díszbe kívánságaikkal Pápán.

Kívánsággömbök a fán

Fotó: N-Tours

Az ötlet gazdája az iroda ügyvezetője, Stileth Nikoletta, aki egy Hollandiában látott példa alapján állította fel saját, kívánságokat teljesítő karácsonyfájukat.

Először körbejárta a pápai üzleteket és szolgáltatókat: mintegy 20 vállalkozást – köztük pincészetet, fodrászatot, kozmetikát, masszázsszalont, vendéglőket és egy szállodát – sikerült megnyernie, ők ajánlották fel azokat az utalványokat, melyekkel a járókelők meglephetik szeretteiket.

Az ajándékok igazán értékesek, van köztük egy éjszaka szállás borkóstolóval két fő részére, gyertyafényes vacsora, kerékcsere, kényeztető masszázs, wellnesshétvége, fotózás, frizurakészítés és ezüstékszerszett is, valamint az ötletgazda jóvoltából egynapos kirándulás két fő részére Ausztriába, Horvátországba vagy Szlovéniába.

Az akcióra molinó hívja fel a figyelmet: bárki, aki üzletük előtt elhalad, választhat egy gömböt a kirakat előtt felállított strandról, amin feltüntetheti elérhetőségét, és hogy kit, milyen szolgáltatással szeretne meglepni. Ezt követően kell felakasztani a gömböt a fára, melyen december 21-ig gyűjtik a „kívánságokat”.

A következő lépésben a gömböket kategóriánként szétválogatják, és kisorsolják a szerencsés nyerteseket. Az ajándékokat december 23-án, meghitt ünnepség keretében, egy pohár forralt bort vagy forró csokoládé kíséretében adják át, közösen a szolgáltatást felajánló partnereikkel.

Az idén első alkalommal felállított „kívánságfának” óriási a sikere, a szervezők bíznak benne, hogy az ötletet évről-évre sikerül majd újra megvalósítaniuk.