KLM: negyedik napi járat, számtalan lehetőség

Forrás: turizmus.com

 2016. február 25. 16:45

Március 27-től, vagyis a nyári menetrend bevezetésétől immár naponta négyszer közlekednek a KLM gépei Budapest és Amszterdam között. A bővítés számos célcsoportnak kedvez.

A hamarosan induló, reggeli járatnak köszönhetően újabb lehetőségek nyílnak meg az üzleti utazók számára, hiszen a járat 8.40-kor indul a Schiphol repülőtérről, Budapestről pedig 11.20-kor fordul vissza.  Így március végétől Budapestről a gépek 6:10; 11:20; 13:55 és 17.05 órakor indulnak Amszterdamba, onnan vissza pedig 08:40 ; 11:15, 14:20 és 20:55-órakor szállnak fel a magyar főváros irányába. A negyedik járatnak köszönhetően számos új átszállás is elérhető. Ahogy Dror Harel, az Air France – KLM budapesti igazgatója hangsúlyozta, Pekingbe például hat órával rövidül le a csatlakozási idő – és ez sokak számára jó hír, hiszen az utasok nem szeretik a reptereken tölteni idejüket, még akkor sem, ha a nemzetközi felméréseken rendre kiváló minősítést elérő Schipholról van szó.

 

A hosszú távú járatokon immár elérhető a KLM új business osztálya, amely extra hosszú, 207 centiméteres, vízszintesig nyitható üléseket kínál – a magas hollandok igényeinek megfelelően. Emellett megújult a légitársaság turistaosztálya, és economy comfort osztály is elérhető a gépeken, a flottában pedig immár két Boeing B787 Dreamliner teljesít szolgálatot.

A KLM azonban az innovációkban is erős – mutatott rá a szakember. Social media csapatuk a hozzájuk befutó kérdéseket egy órán belül megválaszolja, a kérésekre egy napon belül igyekszik megoldást találni.

A csütörtöki sajtótájékoztatón jelen lévő Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója rámutatott: a repülőtér tavalyi, rekord-döntő fejlődésében komoly szerepet vállalt az Air France-KLM csoport, amely a nyári menetrendtől napi nyolc járatot kínál Amszterdamba és Párizsba.