Komplex utasbiztosítás pótdíjak nélkül?

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 22. 14:54

Ön egy tudatos utazó, aki szeret előre gondoskodni utasbiztosításáról? De elvész a rengeteg biztosítási termék különféle változataiban? Nem tudja, hogy mikor milyen kiegészítő biztosításokat kössön az útjához? Zavarja a sok különféle felár, amit az alapbiztosítása felett kell olykor fizetnie?

Mi megértjük, és megoldást kínálunk!

Sokszor oly egyszerűnek tűnik, hogy nyaralásunk előtt csak bemegyünk egy utazási irodába, kötünk egy utasbiztosítást, és onnantól nyugodtan hátradőlhetünk, mert tudjuk, hogy már gondoskodtunk baj esetére.

Igen ám, de honnan is tudhatjuk pontosan előre, hogy a külföldi utazásunk alatt milyen egyéb szolgáltatásokat fogunk igénybe venni, vagy milyen kárunk keletkezik és hogy arra megfelelő-e az utasbiztosításunk.

Őrangyal utasbiztosítás

Őrangyal utasbiztosítás


A Mondial Assistance a világ egyik legnagyobb utasbiztosítójaként 66 éves tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezve, a fenti kérdésekre válaszul, már évekkel ezelőtt elkészítette az Őrangyal utasbiztosítást, mely napjainkig sikertermék a piacon:

  • nem tartalmaz sem időskori, sem pedig egyéb kiegészítő szolgáltatásra vonatkozó pótdíjat, pl. tengerentúli felár, műszaki cikk, sporteszköz stb.;
  • egyszerre nyújt fedezetet nyári és téli utazásokhoz, extrém sportokhoz, hajóutakhoz Európán belül vagy az egész világra egyaránt;
  • számtalan plusz kényelmi és kárenyhítő szolgáltatásával már a termék bevezetésekor az utazási irodák kedvenc termékévé vált;
  • nem kell a 2-3-féle termék közül válogatni, mert van egy termék, amiben minden szolgáltatás/fedezet benne van.

A megkérdezett utazási irodák kiemelték, hogy pontosan a komplex, felárak nélküli, egyszerű értékesítés, kedvező árú és magas színvonalú szolgáltatások, valamint a korrekt és gyors kárrendezési ügyintézés miatt szívesen ajánlják bármely utazáshoz a Mondial Assistance Őrangyal utasbiztosítást. (x)