Korai utasfelvételi pulttal küzd a nyári tumultusok ellen a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2019. május 07. 15:05

Korai utasfelvételi pultot nyitott a Wizz Air a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2/B terminálján. Azok, akik korábban érkeznek, akár már 3 órával az indulás előtt becsekkolhatnak.

Május 6-tól a korai utasfelvételi pult (early check-in desk) 06:00 és 18:00 óra között, a 2/B terminálon várja a Wizz Air utasait. Itt legkorábban 3, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt lehet elvégezni az utasfelvételt és a csomagfeladást. Az új szolgáltatást minden Wizz Air-utas ingyenesen használhatja – közölte a légitársaság.

„Idén várhatóan 6 millió utas választja a Wizz Airt Magyarországon, a legnagyobb részük a nyári hónapokban. A vakációk alatt így jelentősen megnő az utasforgalom a repülőtéren. A korai utasfelvételi pultot azért nyitottuk, hogy a nyári utazás még komfortosabb legyen. A kibővített check-in kapacitás rövidebb sorokat és kevesebb várakozást jelent majd utasainknak. Az újítás különösen nagy segítséget jelenthet azoknak az utasoknak, akik vidékről vagy külföldről érkeznek, így sokszor eleve korábban érkeznek a repülőtérre " – mondta Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

Idén várhatóan 6 millió magyar utazik a Wizz Airrel, a legtöbbjük nyáron

Fotó: Wizz Air

Továbbra is lehetőség van az online becsekkolásra a Wizz Air honlapján és mobilalkalmazásában – ülőhelyfoglalással akár 30 nappal, anélkül pedig 48 órával az indulás előtt.

Hamarosan önkiszolgáló csomagleadó pultot alakítanak ki, amely tovább gyorsítja majd az utasfelvételt – közölte a légitársaság.

Kapcsolódó cikkek

Elindult a FlyBosnia

2019. május 06.