Körutak a nagyvilágban: bemutatta katalógusát az AB Agro Utazási Iroda

Forrás: turizmus.com

 2016. február 21. 19:50

Az AB Agro Utazási Iroda 21 éve működik, ám most első ízben rendezett katalógusbemutatóját, melyen széles nemzetközi kínálatát mutatta be.

Bognárné Kovács Zsuzsanna, az AB Agro Utazási iroda egyik tulajdonosa és ügyvezető igazgatója köszöntötte a résztvevőket, és bemutatta a több mint két évtizede működő irodát, amely Budapesten, a Bem rakparton található. Kiemelte, az AB Agro már több mint száz országba indítja programjait.

A világ öt földrészére repülőgépes körutakat szerveznek csoportoknak, kisebb társaságoknak is. Csoportjaikat zömmel magyar idegenvezető kíséri indulástól érkezésig. Üzletpolitikájuk, hogy az utat a legkisebb létszámmal is elindítják, amíg az nem termel veszteséget. 2015-ben már a meghirdetett utak megvalósulási aránya 76% volt. Következő útjuk február 22-én Vietnám-Kambodzsába indul, 30 fővel.

Az iroda a megbízható partnerség mellett igyekszik a marketingre is nagyobb súlyt helyezni, ennek első lépéseként szervezték meg a katalógusbemutatót is. A tervek szerint ezentúl minden évben megtartják.

A jelenlévők tájékoztatást kaptak a 2016/17-es körutakról és honlapról.

A 108 oldalas igényes, színes katalógusban szerepel Ázsia, Amerika, Afrika, az indonéz szigetvilág és Európa is. Érdekességként kínálják többek közt Dél-Korea-Japán illetve Szenegál-Gambia útjukat.

Az érdeklődők részt vehetnek pl. brazíliai nagykörúton, mely az Amazonas dzsungel területére is ellátogat, de elutazhatnak Ecuadorba vagy Burmába. A vállalkozó kedvűeket várja a 15 napos kínai körút, amely bemutatja Hongkong, Makaó, Kanton, Guilin, Xian, Peking, Shanghai és Suzhou nevezetességeit. Csak Kínába hét különböző körutat szerveznek, köztük egy Délnyugat-Kínába tervezett nagykörút is szerepel a híres UNESCO Világörökség részét képező kumingi kőerdő megtekintésével.

Mexikóba, Kubába, Alaszkába is szerveznek csoportos utazásokat, meghirdettek egy 7 dél amerikai országot érintő óriás körutat, amely részben az Inka Birodalom nyomát is követi.

Programjuk között szerepel: Burma, Dél-Korea, Japán, Madagaszkár, Szenegál és Ausztrália is. Európai úticéljaik között szerepel nagy Írországi körút, emellett Portugál körút, valamint Spanyolország két nagy városát  összekötő Barcelona-Madrid desztináció, de a két népszerű világvárost Londont és Párizst is összekötötték egymással.

A katalógusbemutatót színesítve a sok idegenvezetőjük közül ketten is tartottak néhány perces rövid tájékoztatót az általuk vitt utakról, majd a bemutatót sorsolással zárták.