Középiskolások vették birtokba a Visit Esztergom online felületeit

Forrás: turizmus.com

 2023. március 13. 10:49

Innovatív edukációs programot indított Esztergomban a Visit Esztergom csapata, amelynek keretében egy teljes napra 11. osztályos tanulóknak adták át online felületeiket, akik éltek is a lehetőséggel.

A Visit Esztergom ősszel indította útjára edukációs programját, amelyre osztályok jelentkezését várták. A felhívásra jelentkeztek az Esztergomi SZC Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola turisztikai szakos 11/A osztályának diákjai, akik így egy napra hivatalosan is a Visit Esztergom csapatának tagjaivá váltak.

A kezdeményezés a Visit Esztergom munkatársainak tapasztalatai szerint több szempontból is egyedülálló volt, hiszen nem csak taníthattak, de rengeteget tanultak is a gyerekektől arról, hogyan kell megszólítani a fiatalok célcsoportját.

Az edukációs programban résztvevő diákok

Fotó: Visi Esztergom

A diákok március 10-én, pénteken vették birtokba a Visit Esztergom online felületeit.

Esztergom történelmi nevezetességein túl is izgalmas élményeket kínál a fiataloknak, és a diákok ezen a napon a saját szemszögükből mutatták be a város egyedülálló értékeit, nevezetességeit, valamint azt, hogy miért érdemes a velük egyidős társaiknak a várost választani, akár osztálykirándulás, akár családi utazás keretében.

A projekt fő eleme egy videós anyag elkészítése volt, amely már elérhető a Visit Esztergom felületein: