Közkedvelt német utazásszervezők az Amadeus rendszerén keresztül

Forrás: turizmus.com

 2017. május 25. 16:05

Az Amadeus legújabb utazási megoldásának bevezetése két közismert német utazásszervező – az FTI Touristik és a JT Touristik –, valamint kiválasztott utazási irodák részvételével indult Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában.

Az Amadeus Tours Suite Merchant Edition a közép-európai régió 16 milliárd eurós szabadidős kiutaztatási piacát célozza meg, összekötve több mint 1400 közép-európai utazási irodát német utazásszervezőkkel.

A német utazásszervezők a kiváló minőségű tartalmaikról ismertek, mind a szolgáltatások, mind pedig a széles kínálat tekintetében. Ennek ellenére sok utazási iroda számára meglehetős nehézségeket okozott a közvetlen együttműködés a különböző szolgáltatóknak fizetett biztosíték, illetve különféle szerződések aláírása miatt. További akadályt jelentett az utazóknak az osztrák, vagy német repülőterekről való indulás, mivel a helyi indulási pontok hiányoztak az utazási csomagokból.


A napokban jelentette be az Amadeus legújabb, Amadeus Tours Suite Merchant Edition névre keresztelt termékének bevezetését. Ezzel a megoldással az utazási irodáknak lehetőségük nyílik a német utazásszervezők által kínált kedvező árérték arányú csomagtúrák és szálloda ajánlatok foglalására.

A kifejezetten a közép-európai piaci igényekre kifejlesztett platformon keresztül elérhető tartalmak között megtalálhatóak az utazók kényelmét szolgálva sok egyéb mellett, a helyi repterekről való indulások is. Az Amadeus támogatja továbbá az utazási irodákat a szerződéskötés, számlázás és jutalék elszámolás nyomon követésében is.

A termék bevezetése a lengyel, magyar, román, cseh és szlovák piacokon előre kiválasztott utazási irodák bevonásával történik, melynek során a felhasználóknak lehetőségük nyílik egy új értékesítési modell használatával hozzáférni az FTI Touristik és JT Touristik tartalmaihoz. A következő hónapokban három további szolgáltató ajánlatai válnak elérhetővé az Amadeus Tours Suite Merchant Edition-ön keresztül.

Az Amadeus Tours Suite Merchant Edition felhasználók az alábbi előnyöket élvezhetik a termék használata során:

_     Egy megbízható IT szolgáltató mint szerződő partner, a számos német utazás szervezőtől származó tartalom, valamint az ügyféltámogatási szolgáltatás segít időt megtakarítani és csökkentetni az adminisztrációs terheket.

_     További kereskedelmi előnyökkel járnak a felhasználók részére a rugalmas pénzügyi garanciák;a forgalomtól függő biztosítékok fizetésének, valamint a külön-külön szolgálatonkénti szerződéskötés szükségtelensége;csakúgy, mint az összehangolt egyszerűsített folyamatok.

_     A versenytársaktól történő megkülönböztethetőség lehetősége az utazók igényeire szabott szabadidős utazási ajánlatokkal, mely köszönhető a német utazásszervezők hatalmas kínálata által biztosított, rugalmasan alakítható utazásoknak.