Közös hűségprogramot indít az Air France-KLM és az Accor

Forrás: turizmus.com

 2019. június 24. 08:21

Június 20-tól a Flying Blue és a Le Club AccorHotels hűségprogramok tagjai a Miles+Points program előnyeit is élvezhetik.

A Miles+Points egy olyan különleges hűségcsomag, amely egyszerre számolja a pontokat és az utazott mérföldeket mindkét vállalatnál: így a résztvevők mérföldeket nyerhetnek a szállással, és pontokat gyűjthetnek a repüléssel. Ezenkívül a program résztvevői át is konvertálhatják pontjaikat és mérföldjeiket úgy, hogy a legjobban használhassák fel azokat.

Az Accor-csoport és az Air France-KLM-csoport megerősíti a már meglévő együttműködését, így az európai utazási ágazatban először érhető el egy kettős jutalmazású, globális hűségprogram.

Az együttműködés lehetővé teszi, hogy mind az Air France-KLM , mind az Accor több jutalmat adhasson utasainak, vendégeinek

Fotó: accorhotels.com

Mostantól minden alkalommal, amikor egy utas Air France- vagy KLM-járattal repül, vagy Accor-hotelben száll meg, automatikusan Flying Blue mérföldeket és Le Club AccorHotels hűségpontot is szerez.

Az új, erősebb együttműködés révén az utazóknak több lehetőségük lesz pontot, valamint mérföldet gyűjteni és beváltani is.