Közösen indul újra az Eurama és a Program Centrum

Forrás: turizmus.com

 2020. július 16. 13:41

Örömmel tájékoztatjuk a turisztikai szakmát, hogy a jövőben közös tulajdonosi háttérrel folytatja működését a CitySightseeing Budapest, a Program Centrum és az Eurama Kft. Július 17-étől újult erővel és megerősödött csapattal közösen indul újra az Eurama és a Program Centrum Utazási Iroda.

A kialakult vészhelyzet miatti kényszerű zárva tartási időszak alatt egyedülálló stratégiai megállapodást kötött az Eurama a szintén garantált túrákat régóta üzemeltető Program Centrum Utazási Irodával, amelynek eredményeként a tulajdonosi háttér is egységes lett.

Közös tulajdonosi háttérrel folytatja működését a CitySightseeing Budapest, a Program Centrum Utazási Iroda és az Eurama Kft.

Fotó: CitySightseeing Budapest

A jövőben közös csapattal, közös „szezonális” katalógussal, összevont és kibővített, teljesen új, saját járműparkkal indítja a két iroda immár közös üzemeltetésben a garantált budapesti és vidéki túráikat.

A túrák szervezését és lebonyolítását ezentúl mindkét iroda képviseletében az Eurama csapata koordinálja, így a túrák indulási helyszíne továbbra is a már jól megszokott InterContinental szállodánál lévő Eurama iroda marad.

A cégek legfontosabb döntéseként a járműpark teljes megújulását tűzték ki célul a következő időszakra, amelynek első lépéseként 2 db új 18 fős Ford Transit, valamint 2db 20 fős Luxus Mercedes Sprintert állítanak be a túrák még magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében.

A jövőben is törekszünk színvonalas szolgáltatókkal, gyors és profi kiszolgálással, újdonságokkal és megbízható szolgáltatásokkal meghatározni Budapest turizmusát!

Utasaink biztonsága érdekében a járműveinken a túráink indulásakor ingyenes szájmaszkot ajánlunk fel, valamint kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk számukra.

(X)