Közvetlen éjszakai vonat indul Brüsszel és Prága között márciustól

Forrás: turizmus.com

 2024. február 15. 11:33

A Brüsszelt, Amszterdamot és Berlint összekötő European Sleeper éjszakai vonat március 25-től Drezdával és Prágával bővíti útvonalát.

Az eddig Brüsszel-Amszterdam-Berlin útvonalon közlekedő éjszakai vonat március végétől a cseh fővárosig, Prágáig közlekedik majd, útközben pedig Drezdában is megáll majd – erősítette meg a belga-holland együttműködésen alapuló European Sleeper.

Az éjszakai vonat 19:22-kor indul Brüsszelből, 22:34-kor a holland főváros központi pályaudvaráról, és másnap reggel 8:29-kor érkezik Drezdába, illetve 10:56-kor Prága főpályaudvarára.

Márciustól Brüsszeltől egészen Prágáig utazhatunk az European Sleepet éjszakai járatával

Fotó: European Sleeper / Facebook

 

Az ülőhelyes menetjegy ára 89 eurótól kezdődik hatszemélyes fülkékben, a hat- illetve négyszemélyes fekvőhelyes kocsikba 99, illetve 139 euróért lehet helyet foglalni. A legkényelmesebb lehetőség a háromszemélyes hálókocsi, amely külön mosdót és reggelit is tartalmaz, 169 euróért.

Az European Sleeper a jövőbeni tervei között szerepel éjszakai járatok indítása Amszterdam és a francia Alpok között, valamint 2025-re egy Amszterdam-Barcelona járat üzemeltetését is, amely jelentősen javíthatja Európa északi-déli vasúti összeköttetésének minőségét – írja a SchengenVisaInfo.