Közvetlen járatok Cancúnba, Maléba és Mauritiusra a Lufthansával

Forrás: turizmus.com

 2014. december 17. 15:58

A Lufthansa további új és vonzó célállomásokkal bővíti hálózatát, a jövőben a légitársaság közvetlen járatokat indít Mexikó, a Maldív-szigetek és Mauritius népszerű üdülőhelyeire.

A téli hónapokban, 2015. december 8-tól 2016. április 11-ig heti 2-2 járat repül Frankfurtból Cancúnba, Maléba és Mauritiusra. A Lufthansa csomópontjából Airbus A340-300 géppel utazók kényelmesen eljuthatnak a homokos tengerpartra és az egzotikus tájakra.

Az üzleti, a prémium turista- és a normál turistaosztályon összesen 298 ülőhelyet biztosító gépeken az utasoknak a Lufthansától megszokott magas szintű kényelemben lesz részük. Minden osztály a legújabb kabinelrendezést követi, az üzleti osztály ülései pedig egyetlen gombnyomással 1,98 m vízszintes fekvőfelületű, kényelmes ággyá alakíthatók. A nemrég bevezetett prémium turistaosztályon több hely jut az utasok lábának és az ülések közötti távolság is nagyobb. A fedélzeti szórakoztató rendszer és a FlyNet vezeték nélküli szélessávú internet sokféle szórakozási lehetőséget kínál minden osztályon.

Az LH 514, LH 704 és LH 708 jelzésű járatok indulási idejét úgy határoztuk meg, hogy zökkenőmentes csatlakozást biztosítsanak a Németországból és Európa más országaiból érkező utasoknak.