Közvetlen járatot indít Ausztráliába az El Al

Forrás: turizmus.com

 2019. december 11. 13:40

Tesztjelleggel három időpontban indít jövőre közvetlen járatot Tel-Avivból Melbourne-be az El Al izraeli légitársaság, a retúrjegy 1200 dollártól indul.

A három járat indításához ugyan még a hatóságok jóváhagyása szükséges, de ezzel vélhetően nem lesz probléma, hiszen már a dátumokat is meghirdette a légitársaság. Eszerint Tel-Avivból április 2-án, 23-án és május 14-én indul az El Al Dreamlinere, míg visszafelé április 4-én, 25-én, illetve május 16-án közlekedik a járat.

A légitársaság tájékoztatása szerint a retúrjegyek korlátozott számban foglalhatók reptéri illetékkel, poggyásszal és ülőhely-választással már 1199 dollártól.

Ha megvalósulnak, ezek lesznek minden idők leghosszabb El Al-járatai. A Boeing 787 Dreamliner típusú repülőgépe számára a menetidő 16 óra és 15 perc lesz odafelé, míg a visszaút hosszabb időt, 17 óra 45 percet vesz majd igénybe.

A légitársaság 16 új Dreamliner repülőgépet rendelt, amelyek közül 13 már közlekedik is, a másik három jövő év elején érkezik a flottába. A gépek révén új útvonalakat is nyit a légitársaság, például Tokióba, Chicagóba, Dublinba és Düsseldorfba.

Kapcsolódó cikkek