Közvetlen járatot indított a China Airlines Tajpej és Ontario között

Forrás: turizmus.com

 2018. április 03. 14:36

Elindult az első közvetlen járat Tajpej és a kaliforniai Ontario között. A járat kihasználtsága márciusban már 70% volt, pedig ez még nem a főszezon.

A tajvani China Airlines napi járatot indított Tajpej és a kaliforniai Ontario között. Az utat Boeing 777-300ER típusú gépekkel teszik meg. A légitársaság az USA hat városába repül közvetlenül,  hetente 32 alkalommal.

A China Airlines elnöke, Nuan Hsuan Ho az ünnepélyes megnyitón  elmondta, hogy a járat beindítását megelőzően alapos tanulmányt készítettek a várható kihasználtságról. Nemcsak Tajvanról várják az utasokat, hanem a Kínai Népköztársaságból, Hong Kongból és Macaóból is, mivel Ontario repülőtere vonzáskörzetében népes kínai populáció él. Ontario kiemelkedő szerepet tölt be az USA nyugati partján  a teheráru-szállítás területén, így jelentős cargo forgalomra is számítanak.

Ünnepélyes járatnyitás Taoyuan Nemzetközi Repülőterén

Fotó: turizmus.com

Azok a magyar utasok akik egyszerre több országot szeretnének megismerni, Hawaii-i útjuk alkalmával ugyancsak előszeretettel veszik igénybe a China Airlines szolgáltatásait, ahová Tajpejen keresztül igen kedvező áron juthatnak el.

 

Kapcsolódó cikkek