Naponta indul közvetlen vonat az Adriára a nyári főszezonban

Forrás: turizmus.com

 2020. június 23. 19:01

A RegioJet magán vasúttársaság új, Prága és Fiume (Rijeka) között naponta közlekedő járatait Magyarországról is közvetlenül igénybe lehet majd venni.

A kedvező menetrendnek köszönhetően az éjszaka közlekedő vonatok versenyképes, gyors és minőségi alternatívát nyújtanak azok számára, akik autó igénybevétele nélkül szeretnének eljutni a népszerű adriai és csehországi üdülőhelyekre. Az éjszakai járatok június 30. és szeptember 26. között, naponta közlekednek a Prága – Pardubice – Brünn (Brno) – Pozsony – Csorna – Ljubljana – Fiume (Rijeka) és vissza útvonalon.

Magyarországon a vonatokra kizárólag a csornai állomáson lehet fel- és leszállni a RegioJet vagy a magyarországi üzemeltető, a Continental Railway Solution Kft. weboldalán előre megváltott menetjeggyel. A járatok belföldi forgalomban történő utazásra nem vehetők igénybe.

A RegioJet Közép-Európa vezető személyszállító magán vasúttársasága

Fotó: RegioJet

A RegioJet-járatok irányonként 12 kocsival közlekednek. Jegyeket különféle kocsitípusokra lehet foglalni, az ár ingyenes fedélzeti szolgáltatásokat (nagysebességű wifi, kávé és frissítők, multimédiás szórakoztató rendszer) is tartalmaz.

Fekvőhelyes kocsiba szóló jegy csak a Csorna – Fiume és a Fiume –Csorna szakaszokra foglalható.

Fiumében a vonatok menetrendjéhez csatlakozó buszjáratokat is kínálnak népszerű horvátországi célpontokhoz, de a buszjegyeket a vonatjeggyel egyszerre kell megvásárolni.

A vonatjegy ára kávét és frissítőket is tartalmaz

Fotó: RegioJet