Krétára indít járatot nyáron a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2021. március 18. 16:13

A Wizz Air járata június 13-tól közlekedik Budapestről a Kréta szigetén található Haniába.

Az új útvonal bevezetésével a WIZZ lehetőséget biztosít a repülni vágyóknak, hogy ellátogassanak Kréta második legnagyobb városba.

Haniá nem véletlenül kedvelt turistacélpont: a sziget észak-nyugati részén található város gazdag történelmi múlttal rendelkezik. A sok szórakozási lehetőség, kulturális látnivaló és a tengerparti, óvárosi táj lenyűgöző kavalkádjában minden érdeklődő garantáltan megtalálja a számítását – tájékoztatott a légitársaság.

Kréta szépsége mindenkit lenyűgöz

Fotó: 123rf

A Wizz Air felhívja a figyelmet arra, hogy a jelenlegi helyzetben kiemelten fontos az előre gondolkodás és a biztonság. A WIZZ Flex szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonal-változtatás esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra.

A közlemény kitér arra is, hogy a 2019-es pénzügyi évben az európai légitársaságok közül a Wizz Airnek volt a legalacsonyabb a szén-dioxid-kibocsátása. A légitársaság további 268 korszerű, az Airbus A320neo családba tartozó repülőgépet rendelt meg, amelyeknek köszönhetően 2030-ig további 30 százalékkal csökkenti majd az egy utasra számított ökológiai lábnyomát.