Különleges szórakoztató elemek a Quantum of the Seas fedélzetén - VIDEÓVAL

 2014. június 17. 14:51

A Royal Caribbean International legújabb hajója, a Quantum of the Seasa képzeletet messze túlszárnyaló show- folyamot kíván elindítani 2014 novemberétől.

Az egyik legjobban várt hely a Quantum of the Seasfedélzetén a Two70°, a szórakoztatás futurisztikus megközelítésének színpada, mely egyesíti a legfejlettebb technológiát a briliáns táncosokkal, énekesekkel, légtornászokkal és zenészekkel, így létrehozva a tengeren egyedülálló, de még a szárazföldön is ritkán látott show-k és produkciók együttesét.

Szintén izgalmasnak ígérkezik a Royal Theater, mely 1300 vendéget tud majd fogadni. A zene szerelmeseit várja a Music Hall, a legjobb élőzenei helyszín aQuantum of the Seas fedélzetén. A Music Hall esténként megtelik élettel és a hajó szórakoztató központjává válik, ahol zenekarok, zenészek, DJ-k lépnek fel, és tematikus éjszakai partyk szórakoztatják a vendégeket.

Az úttörő Quantum osztályú hajók, aQuantum of the Seasés testvérhajója azAnthem of the Seas (mely 2015 áprilisában debütál Southamptonban, Anglia), számtalan új fedélzeti élményt hoznak el először a tengeren, pl. a Ripcord by iFLY, a lélegzetelállító szabadesés-szimulátor; a North Star, egy izgalmas utazás 90 méter magasban; a legmodernebb átalakuló helyszín, a SeaPlex, a legnagyobb fedett sport és szórakoztató komplexum a tengeren, dodzsem autókkal, görkorcsolya-pályával. A vendégek élvezhetik a Quantum osztály új dinamikus étkezési koncepcióját, a Dynamic Dining-ot,egy teljesen új kulináris megoldást, mely 18 étterem változatos kínálatát sorakoztatja fel akár egy világvárosban, köztük olyan speciális éttermekét, mint a Jamie Oliver, Devin Alexander és Michael Schwartz kreációit kínáló helyekét.

A Quantum osztály hajói 18 szint magasak, vízkiszorításuk 167.800 regiszter tonna, kétágyas elhelyezés esetén 4.180 vendéget szállítanak 2.090 kabinban.