A buszmegállóban, vagy akár a villamoson ülve is követhetjük a magyar válogatott meccseit

Forrás: MTI

 2024. június 14. 10:58

A pénteken este kezdődő németországi labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott mérkőzéseinek idején az utasok a tömegközlekedési járművek megállóiban várakozva vagy útközben is együtt szurkolhatnak a csapatnak.

A futballünnephez illő utastájékoztatásnak köszönhetően a fővárosban közlekedők is együtt szurkolhatnak és izgulhatnak, akkor is, amikor épp az úti céljuk felé tartanak, és szeretnék tudni, hogyan teljesít a magyar csapat – írja közleményében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK szurkolóbarát lépésének köszönhetően a magyar mérkőzések idején a közterületi FUTÁR-kijelzőkön élőben lehet követni az eredmény alakulását. A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 15 órakor Svájccal, jövő szerdán 18 órai kezdettel Németországgal, majd június 23-án vasárnap 21 órakor Skóciával játszik az Eb-n.

A villamosokon is együtt izgulhatnak a szurkolók a magyar válogatottért

Fotó: BKK

 

A BKK azt javasolja a közös szurkolói meccsnézésre tartóknak, hogy a helyszíneket a közösségi közlekedési járatokkal, illetve a MOL Bubival közelítsék meg.

A MOL Bubi közbringarendszer csatlakozott a MOL szurkolói kampányához, ezért 300 kerékpárra egyedi szurkolói matrica került, valamint a szurkolói zónákhoz közeli gyűjtőállomások – Deák tér, Szabadság tér, Vécsey utca és Kopaszi-gát – ugyancsak egyedi arculatot kaptak. A BKK kéri a bubizókat, hogy kerékpárjukat mindig zárják le a gyűjtőállomáson.

"Szurkoljunk együtt a válogatottnak: szóljon fővárosszerte – miként az 1-es, a 19-es és a 41-es villamosokon is megjelenik majd –, hogy Hajrá, magyarok!" – áll a közleményben.