Lakosztály a fedélzeten

 2014. május 08. 15:31

Hatalmas érdeklődés mellett mutatták be Sanghajban az Air France új, La Première luxus kabinját.

Idén szeptembertől fokozatosan 19 Air France Boeing 777-300-as járaton lesz elérhető az egyedi fejlesztésű új lakosztály.

 

A különleges ülés bármilyen test-alakhoz igazodik, minden utasnak saját 61 cm-es átmérőjű, HD felbontású, érintős képernyője van. Az ülés egy perc alatt teljesen lapos, több mint két méter hosszú ággyá alakítható. A karfák is visszahúzódnak, ha szükséges, és így egy óriási, 77 cm széles ágyban pihenhetnek az utazók.

Amint látják a stewardessek, hogy valaki alváshoz készülődik, az ülésen elhelyeznek egy matracot, a legmagasabb minőségű komfortérzetet puha, vászonhuzatos párnával. Az egyedi koncepció lehetővé teszi, hogy az utas saját maga döntse el, teljesen elkülöníti-e magát a többi utastól, vagy sem. A három négyzetméteres privát lakosztályban partnerrel is lehet utazni. Az üléssel szemben, egy kényelmes puffon foglalhatnak helyet a vendégek. Ezáltal a lakosztály akár étteremmé vagy munkahellyé is változhat.

 

A luxus a designban is minden téren – például anyagválasztásban – érvényesül. „Az új kabin illusztrálja a fejlődési szándékunkat és a globális törekvéseinket" - jelentette ki Frédéric Gagey, az Air France elnök és vezérigazgatója a világpremiert követő sajtótájékoztatón.