Légitársaságok összefogása

Forrás: turizmus.com

 2014. október 13. 14:15

Az Etihad Airways elindította új programját, az Etihad Airways Partners-t, amelynek célja, hogy a hasonlóképpen gondolkodó légitársaságokat összefogva szélesebb választékot nyújtson az utasoknak.

Kezdetben hat fuvarozó - airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Jet Airways, Darwin Airline, és persze maga az Etihad Airways – alkotja a tömörülést, amely nyitott bármely – akár más légiszövetséghez tartozó – légitársaság számára.

A partnerséggel létrejött hat kontinenst átölelő, több mint 250 desztinációt magába foglaló hálózat lehetővé teszi  az egy foglalás -  egy jegy elvet és rugalmasságot biztosít a legkedvezőbb utazási időpontok kiválasztásában.

 

A törzsutasok hamarosan egységes mérföld- elszámolást és ültetési előnyöket élvezhetnek minden partner légitársaságnál, de a black-out időszakok feloldása és különféle priority szolgáltatások is szerepelnek a törzsutas programban.

Az Etihad Airways partnerek számos gazdasági és üzemeltetési szinergiát élvezhetnek, bizonyos célállomásokon közös értékesítési csapatot állíthatnak fel, összehangolhatják beszerzéseiket és közösen képezhetik ki pilótáikat és a kabinszemélyzetet az Eithad abu dhabi létesítményeiben.

A tömörülés két tagját, az Air Serbia-t, illetve a Jet Airwayst az Aviareps képviseli Magyarországon.