Légiutas-kísérőket és pilótákat toboroz a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2022. február 11. 17:29

Légiutas-kísérő és pilóta pozíciókra keres új munkatársakat a Wizz Air budapesti és debreceni bázisaira. A légitársaság február, március és április folyamán hat alkalommal tart toborzónapokat Budapesten.

A Wizz Air toborzó eseményein a leendő légiutas-kísérők többet megtudhatnak majd a légitársaságról. Az érdeklődők már a helyszínen jelentkezhetnek a nyitott pozíciókra, a jelentkezők pedig többkörös, angol nyelvű kiválasztási folyamaton vehetnek részt – tájékoztatott a légitársaság.

Minden toborzónapon reggel 9 órára várják az érdeklődőket, akik a személyes bemutatkozást és beszélgetést követően szituációs szerepjátékokkal, csapatgyakorlatokkal és egyéni interjúkkal tehetik próbára magukat.A Wizz Air egyaránt szívesen fogadja a tapasztalt légiutas-kísérők és a pályakezdők jelentkezését is. A légiutas-kísérő csapat új tagjai versenyképes fizetésre számíthatnak – ígéri a társaság közleményében.

Légiutas-kísérők mellett pilótákat is toboroz a légitársaság

Fotó: Wizz Air

A csomag része továbbá a magas színvonalú képzés, a képzési időszak alatti fizetés, az ingyenes egyenruha, a kiszámítható havi beosztás, a korlátlan számú kedvezményes, illetve ingyenes munkavállalói jegyek, valamint a repülőjegy-kedvezmények a barátok és családtagok számára – sorolják a bónuszokat.

A multikulturális csapatban további fejlődési lehetőség is vár a légiutas-kísérőkre, többek közt a Cabin Crew to Captain program keretein belül is, amelynek során átképezhetik magukat pilótává.

A Wizz Air a pilóták jelentkezését is várja, akik a légitársaság folyamatosan bővülő, fiatal Airbus A320-as és A321-es repülőgépekből álló flottáját repülhetik majd. Saját pilóta képzési programjának (Wizz Air Pilot Academy) köszönhetően a tapasztalattal nem rendelkezők érdeklődésére is számít a légitársaság.

A légiutas-kísérő munka iránt érdeklők ezen a linken, míg a pilóták ezen a linken találnak további információkat.

A Wizz Air toborzási napjai:

Dátum

Helyszín

2022. február 18.

Hilton Garden Inn Budapest City Centre, VI., Lázár u. 11-13.

2022. február 24.

Courtyard by Marriott Budapest City Center, VIII., József krt. 5.

2022. március 4.

Hilton Garden Inn Budapest City Centre, VI., Lázár u. 11-13.

2022. március 12.

Hilton Garden Inn Budapest City Centre, VI., Lázár u. 11-13.

2022. március 18.

Courtyard by Marriott Budapest City Center, VIII., József krt. 5.

2022. március 24.

Hilton Garden Inn Budapest City Centre, VI., Lázár u. 11-13.